Breaking News

Big Brother: Το ξέσπασμα της Χριστίνας Ορφανίδου για τη διαρροή του «ρoζ» βίντεο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, έφερε σε δύσκολή θέση τη Χριστίνα Ορφανίδου. 

Η Χριστίνα - φορτισμένη συναισθηματικά - είπε στο live της Παρασκευής ότι ένας πρώην σύντροφός της διέρρευσε προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο, προκειμένου να τη βλάψει.

Όπως είπε, τον είχε γνωρίσει το 2014. Το 2017 ανακάλυψε ότι είχε κάποιες παράνομες δραστηριότητες και τελικά αποφάσισε να χωρίσουν. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Το 2017, όταν γνώρισα κάποιον άλλο άνθρωπο με τον οποίο πέρασα και ένα τροχαίο ατύχημα, η προηγούμενη σχέση μου για να με ξεφτιλίσει, να με κάνει να χωρίσω και να με εκδικηθεί, δημοσιοποίησε στο ίντερνετ τις προσωπικές μας στιγμές. Και δε φτάνει μόνο αυτό, αλλά τις μετέδιδε από κινητό σε κινητό στο κοινό μας περιβάλλον. 

Με ξεφτίλισε και αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο διάστημα. Είχα χάσει πολλά κιλά και δεν ήξερα ποιον να εμπιστευτώ. Μου χάλασε την καινούρια μου σχέση, γιατί αυτός ήταν ο σκοπός του. Έφτασα και να βιώσω μπoύλινγκ από τρίτα άτομα που είχαν δει αυτά τα βίvτεο και τις φωτoγραφίες. Από το 2018 και μετά αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση. Έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου...».

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε, λέγοντας για τον πρώην σύντροφό της: «Μιλάμε για έναν τύπο που είναι μισογύvης, είναι ένας φαλλoκράτης του κεpατά, ένας ανύπαρκτος που δεν αγαπάει ούτε τα άντερά του».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε η Χριστίνα Ορφανίδου.