Breaking News

Cardi B - Offset: Τίτλοι τέλους στο γάμο τους; (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χωρίζει η Cardi B από το σύζυγό της, τον 28χρονο ράπερ Offset, μετά από τρία χρόνια γάμου στη διάρκεια του οποίου απέκτησαν τη μικρή Kulture, που είναι δύο ετών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το TMZ, η 27χρονη Αμερικανίδα ράπερ υπέβαλε χθες, Τρίτη, αίτηση διαζυγίου στο ανώτατο δικαστήριο της κομητείας Fulton, στη Georgia.

Στα έγγραφα του δικαστηρίου, όπου επισημαίνεται ότι «δεν υπάρχουν προοπτικές συμφιλίωσης», αναφέρονται τα πραγματικά τους ονόματα Belcalis Almanzar (Cardi B) και Kiari Cephus (Offset).

Η Cardi B φέρεται να ισχυρίστηκε πως την απατούσε καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Το ίδιο είπε και μια πηγή, που μίλησε στο People.

Η είδηση του χωρισμού είχε γνωστοποιηθεί για πρώτη φορά από το Hollywood Unlocked, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ζητά το νόμιμο μερίδιό της από την περιουσία που έκαναν από κοινού, όπως και την επιμέλεια της κόρης τους. Ωστόσο νεότερες αναφορές ισχυρίζονται ότι μαλάκωσε τη στάση της και συζητά το ενδεχόμενο μιας συμφωνίας για κοινή επιμέλεια της Kulture.

Οι δυο τους είχαν προβλήματα και το 2018, όταν και χώρισαν, ωστόσο έδωσαν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Να σημειωθεί ότι η Cardi B είχε πάρει το βραβείο «Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης» στα μουσικά βραβεία του MTV το 2018. Επίσης, στα βραβεία Grammy 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το «Καλύτερο Ραπ Άλμπουμ» (Invasion of Privacy). Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία «Hustlers», στο πλευρό της Jennifer Lopez.

Στη φωτογραφία ποζάρουν με την κόρη τους στο δεύτερο πάρτι γενεθλίων της τον περασμένο Ιούλιο.