Breaking News

Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Γενέθλια, επέτειος γάμου και έκπληξη στον τηλεοπτικό «αέρα» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν από πέντε χρόνια, στις 2 Σεπτεμβρίου 2015, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ το Νοέμβριο του 2019 ήρθε στη ζωή ο γιος τους.

Τη μέρα του γάμου τους, ο Δημήτρης Μακαλιάς γιόρταζε και τα γενέθλιά του. Σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», με τη σύζυγό του να μιλάει στο τηλέφωνο, ενώ του έκανε και έκπληξη με μία τούρτα γενεθλίων.

Οι δυο τους μίλησαν για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, τη σχέση τους, αλλά και την επέτειο γάμου τους.

Λίγες ώρες πριν ο ηθοποιός είχε ανεβάσει δύο φωτογραφίες στο Instagram, η μία από το γάμο τους και η άλλη με το γιο τους, Χάρη. Στη λεζάντα έγραψε:

«Να σας πω κάτι; Αυτά τα δύο πλάσματα είναι η ζωή μου. Η ευτυχία μου. Η πληρότητα μου. Το τρελό κoρίτσι μου που 5 χρόνια πριν σαν σήμερα με παντρεύτηκε, με τα στέφανα να πέφτουν διαρκώς από τον Λάμπρο Φισφή και να ψάχνουμε πού μας πάνε τα τέσσερα, και το τρελό αγόρι μου που κάθε μέρα του μοιάζω και πιο πολύ. Αυτή τη στιγμή κοιμούνται δίπλα μου και οι ανάσες τους με χαϊδεύουν. Και εγώ θέλω να τους ουρλιάξω πάλι πόσο πολύ τους αγαπώ...».

Δείτε μετά το βίντεο την ανάρτησή του.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να σας πω κάτι; Αυτά τα δύο πλάσματα είναι η ζωή μου. Η ευτυχία μου. Η πληρότητα μου. Το τρελό κορίτσι μου που 5 χρόνια πριν σαν σήμερα με παντρεύτηκε, με τα στέφανα να πέφτουν διαρκώς από τον @lambrosfisfis και να ψάχνουμε πού μας πάνε τα τέσσερα, και το τρελό αγόρι μου που κάθε μέρα του μοιάζω και πιο πολύ. Αυτή τη στιγμή κοιμούνται δίπλα μου και οι ανάσες τους με χαϊδεύουν. Και εγώ θέλω να τους ουρλιάξω πάλι πόσο πολύ τους αγαπώ... @antigoni_psichrami #harris #happy #birthday #weddinganniversary #love #helpLambros #ineedsomesleep

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Makalias (@dimitrismakalias) στις