Breaking News

Έκαναν πρεμιέρα «Happy Day», «Στη Φωλιά των Κου Κου» και «To Πρωινό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε στο πρόγραμμα του Alpha στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου. Μία ώρα μετά εμφανίστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα του Star η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και στις 10:00 επανήλθε στον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά.

Happy Day

Στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρίσκονται φέτος ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Κώστας Φραγκολιάς και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο Δήμος Βερύκιος, όπως κάθε χρόνο, θα προσεγγίζει την επικαιρότητα αναλύοντας τις ειδήσεις της ημέρας.

Γευστικές προτάσεις θα παρουσιάζουν στους τηλεθεατές ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, ενώ ο Γιώργος Σατσίδης φέρνει αέρα Hollywood με extra δόσεις... bachelor.



Στη Φωλιά των Κου Κου

Εκτός από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, την τηλεοπτική παρέα συμπληρώνουν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Μαριλού Ρεπαπή, ο Γιώργος Κρικοριάν και η Τζώρτζια Γεωργίου.

Αστρολόγος της εκπομπής η Άση Μπήλιου, ενώ ο Λάμπρος Βακιάρος θα ετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές.



Το Πρωινό

Η Φαίη Σκορδά έχει δίπλα της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Δημήτρη Μοθωναίο και την Κόνι Μεταξά. Συνεργάτες της εκπομπής και ο Βαγγέλης Περρής με τον Αλέξη Μίχα.

Η Άννα Μαρία Μπαρού θα δίνει πρωτότυπες ιδέες για food styling και εντυπωσιακές προτάσεις για κάθε περίσταση, ενώ το πλατό θα γεμίζει όμορφες μυρωδιές από τις γευστικές δημιουργίες του Πέτρου Συρίγου.

Επίσης, η  Λίτσα Πατέρα θα παρουσιάζει τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο, o Χρήστος Νέζος θα μας ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς και νέες δοκιμασίες, ενώ ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να ομορφύνουμε το σπίτι μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας.