Breaking News

ELIF: Επεισόδια 666 - 667 - 668 - 669 (Τέλος 3ου Κύκλου)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 7/9/20 - Επεισόδιο 666: Έχει περάσει μια εβδομάδα από τις εξετάσεις του Σελίμ. Η Αρζού χρειάζεται τη νέα της ταυτότητα αλλά δεν έχει λεφτά. Μιλάει με τον Ουμίτ και του λέει πως πρέπει να πουλήσουν το κτήμα. Ο Ουμίτ της λέει πως το κτήμα έχει ήδη πουληθεί και πρέπει να φύγουν την ίδια μέρα. Το νέο σοκάρει την Αρζού. Ο Ουμίτ της λέει να τα παρατήσει και παραδεχθεί την ήττα της. Η Αρζού του λέει πως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό και αν χρειαστεί θα πεθάνει μέσα στο κτήμα. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ είναι έτοιμοι για να φύγουν. Θα πάνε στην Αμερική για να γίνει καλά ο Σελίμ. Ο Βεϊσέλ, η Τουλάι, ο Μουράτ και η Αϊλά είναι εκεί για να τους αποχαιρετήσουν. Οι στιγμές είναι για όλους δύσκολες.

Η Ελίφ δίνει στον Σελίμ μια ζωγραφιά, που έκανε μαζί με την Ιντζί με όλη την οικογένεια. Ο Σελίμ ζητάει από τα κoρίτσια να προσεύχονται για εκείνον. Οι αγοραστές του κτήματος φτάνουν. Ο Ουμίτ τους υποδέχεται και τους ζητάει λίγο χρόνο γιατί η σύζυγός του δεν είναι έτοιμη ακόμα. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού και τη βρίσκει ξαπλωμένη να διαβάζει ένα περιοδικό. Την αρπάζει από το χέρι και τη βγάζει έξω. Η Αρζού επιτίθεται στους αγοραστές αλλά ο Ουμίτ την σταματά. Η Αρζού κλαίει έξω από το κτήμα και ζητάει από τον Ουμίτ να κάνει κάτι. Προσπαθεί να μπει στο κτήμα και ο Ουμίτ την εμποδίζει αλλά εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Αρζού του λέει πως αν ζούσε ο Κενάν θα είχε βρει τρόπο να σώσει το κτήμα. Όταν ακούει το όνομα του πρώην συζύγου της ο Ουμίτ τρελαίνεται. Της λέει πως από εδώ και πέρα είναι μόνη της να κάνει ό,τι θέλει.

Η Αρζού τον βρίζει και τσακώνονται. Η Αρζού τον σπρώχνει και ο Ουμίτ πέφτει και χτυπάει το κεφάλι του. Ο Γιουσούφ προτείνει στη Μελέκ να φάνε έξω μαζί με τα παιδιά και εκείνη συμφωνεί. Ο Μουσταφά τους βλέπει όλους μαζί και πιστεύει πως είναι οικογένεια. Τηλεφωνεί στην κυρία Ματσιντέ και της λέει πως ο Γιουσούφ έχει οικογένεια. Η Ματσιντέ αναρωτιέται αν ο Γιουσούφ διάβασε το γράμμα της. Ο Μουσταφά της λέει πως σίγουρα το διάβασε και η Ματσιντέ εκφράζει την επιθυμία της να δει για τελευταία φορά τον Γιουσούφ. Ο Ουμίτ είναι νεκρός και η Αρζού μεταφέρει το πτώμα του στο δάσος για να το κρύψει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 666, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 8/9/20 - Επεισόδιο 667: Ο Γιουσούφ, η Μελέκ και η Ιντζί επιστρέφουν σπίτι χαρούμενοι μετά από μια ωραία βραδιά, που πέρασαν. Η Αρζού περιπλανιέται στους δρόμους, δεν έχει που να πάει. Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως θέλει να περάσει μαζί της την υπόλοιπη ζωή του και της ζητάει να το σκεφθεί. Η Αρζού είναι απελπισμένη και θυμάται το παρελθόν, τις μέρες του πλούτου και της χλιδής. Ξέρει πια πως αυτές οι μέρες ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Το πρωί στέκεται έξω από το σπίτι της Μελέκ και η Ιντζί την βλέπει αλλά η Αρζού φεύγει αμέσως. Η Ιντζί λέει πως είδε την Αρζού αλλά κανείς δεν την πιστεύει, θεωρούν πως είναι νεκρή. Ο Μουσταφά επισκέπτεται τον Γιουσούφ στο μαγαζί του και εκείνος του λέει πως ξέρει ότι άφησε το γράμμα της Ματσιντέ. Ο Μουσταφά του εξηγεί πως η Ματσιντέ είναι ετοιμοθάνατη και η τελευταία της επιθυμία είναι να τον δει. Ο Γιουσούφ αρνείται και ο Μουσταφά του λέει πως θα επιστρέψει γιατί ίσως έχει αλλάξει γνώμη. Ο Γιουσούφ επιμένει ότι είναι μάταιο.

Η Ιντζί εξακολουθεί να μιλάει για την Αρζού. Είναι σίγουρη πως την είδε αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η Μελέκ αντιλαμβάνεται πως η γειτονιά κουτσομπολεύει τη σχέση της με τον Γιουσούφ. Η Μελέκ πηγαίνει στο καφέ του Γιουσούφ και κλαίει. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Μελέκ του μιλάει για τα κουτσομπολιά που γίνονται εις βάρος τους. Ο Γιουσούφ συνδυάζει κάποια γεγονότα και καταλαβαίνει επιτέλους ότι η Λεϊλά είναι αυτή που κρύβεται πίσω από τα λόγια της γειτονιάς. Πηγαίνει στο σπίτι της και της λέει πως έχει καταλάβει τι κάνει τόσο καιρό. Η Λέϊλά κάνει πως δεν έχει ιδέα αλλά ο Γιουσούφ δεν την πιστεύει. Της λέει πως αγαπάει τη Μελέκ και καλά θα κάνει να το θυμάται αυτό. Στη συνέχεια επιστρέφει στο καφέ και κάνει πρόταση γάμου στη Μελέκ. Της προτείνει να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό.

Η Λεϊλά αφήνει ένα μήνυμα στον Γιαχιά και του ζητάει να επιστρέψει γρήγορα για να μιλήσουν. Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι και βρίσκει ένα σημείωμα που γράφει “είμαι πολύ κοντά σου, μπορείς να με δει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε”. Η Μελέκ βλέπει στην πόρτα του κήπου την Αρζού αλλά εκείνη το σκάει αμέσως. Έχουν περάσει τρεις μέρες και ο Γιουσούφ με τη Μελέκ πηγαίνουν στο δημαρχείο για να κανονίσουν την άδεια του γάμου τους. Ο Γιαχιά έχει επιστρέψει στην πόλη και παρακολουθεί το μαγαζί του Γιουσούφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 667, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 9/9/20 - Επεισόδιο 668: Η Αϊλά παραπονιέται πως έχει πονοκέφαλο και ο Μουράτ προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά του μιλάει απότομα. Η Τουλάι δικαιολογεί τη συμπεριφορά της λόγω της εγκυμοσύνης της αλλά ο Μουράτ πιστεύει πως κάτι άλλο συμβαίνει. Η Αϊλά μένει μόνη της και βάζει στο δάχτυλο της το δαχτυλίδι, που της χάρισε ο Κάαν. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ ανακοινώνουν στη Σιταρέ πως θα παντρευτούν σε τρεις μέρες. Η Σιταρέ χαίρεται και η Μελέκ της λέει πως το βράδυ θα το ανακοινώσει και στην Ελίφ. Η Λεϊλά λέει στον Γιαχιά πως ο Γιουσούφ και η Μελέκ παντρεύονται και εκείνος της απαντάει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η Μελέκ μιλάει με τον Σελίμ στο τηλέφωνο και της λέει πως πάει καλύτερα. Τα νέα του χαροποιούν τη Μελέκ αλλά και τη Σιταρέ. Η Μελέκ καλεί και τον Γιουσούφ για να τον ενημερώσει και εκείνος χαίρεται και της λέει πως έρχεται σπίτι. Στο δρόμο τον ακολουθεί ο Γιαχιά αλλά ο Γιουσούφ αντιλαμβάνεται την παρουσία του.

Η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως θα παντρευτεί τον Γιουσούφ και η μικρή ενθουσιάζεται. Ο Γιαχιά φοράει μια μάσκα και επιτίθεται με μαχαίρι στον Γιουσούφ. Εκείνος υπερασπίζεται τον εαυτό του και αναγκάζει τον Γιαχιά να τραπεί σε φυγή. Όταν ο Γιουσούφ επιστρέφει σπίτι, η Μελέκ καταλαβαίνει πως κάτι έχει συμβεί αλλά ο Γιουσούφ την καθησυχάζει. Η Μελέκ του λέει πως η Ελίφ χάρηκε που θα παντρευτούν. Ο Γιουσούφ μιλάει με την Ελίφ και την Ιντζί. Η Ιντζί τον ρωτάει αν θα την αφήσουν μόνη, τώρα που παντρεύεται τη Μελέκ. Ο Γιουσούφ της εξηγεί πως δεν θα αλλάξει τίποτα και πως αυτός τη θεωρεί κόρη του, όπως και την Ελίφ. Η Αρζού συναντάει τον άντρα που της έχει ετοιμάσει την πλαστή ταυτότητα. Του λέει πως έχει τα χρήματα στην τσάντα της και όταν παίρνει την ταυτότητά στα χέρια της του επιτίθεται με σπρέι πιπεριού και εξαφανίζεται. Το νέο της όνομα είναι Σουλέ Γιαβούζ.

Ο Κάαν στέλνει άλλο ένα μήνυμα στην Αϊλά και της λέει πως θέλει να τη δει για τελευταία φορά. Ο Μουσταφά επισκέπτεται τον Γιοσούφ στο μαγαζί του και εκείνος τον θεωρεί υπεύθυνο για την επίθεση, που δέχθηκε το προηγούμενο βράδυ. Ο Μουσταφά του εξηγεί πως εκείνος θέλει να τον προστατέψει. Του εξηγεί πως εκείνος και η οικογένειά του βρίσκονται σε κίνδυνο και πρέπει να πάει κοντά στη θεία του το συντομότερο δυνατό. Η Αρζού κρυφακούει και αναρωτιέται ποιος είναι ο Γιουσούφ και ποια είναι αυτή η πλούσια θεία; Ο Γιουσούφ ανησυχεί για την ασφάλεια της Μελέκ και των παιδιών και αποφασίζει να πάνε σε μια άλλη πόλη να μείνουν μετά τον γάμο τους. Η Μελέκ τον ρωτάει αν της κρύβει κάτι και εκείνος απαντάει αρνητικά.

Η Αϊλά συναντάει τον Κάαν και εκείνος της ζητάει να φύγουν μαζί και να τα αφήσουν όλα πίσω τους, κάνοντας μια νέα αρχή. Η Αϊλά φοράει το δαχτυλίδι του και έτσι δέχεται την πρότασή του. Η Μελέκ ακούει τον Γιουσούφ να μιλάει με έναν μεσίτη και δεν καταλαβαίνει γιατί βιάζεται τόσο πολύ να φύγουν. Τον ακούει να λέει πως πρέπει να φύγουν πριν τους βρουν και αναρωτιέται τι συμβαίνει και τι κρύβει ο Γιουσούφ. Το βράδυ, η Αρζού μπαίνει κρυφά στο μαγαζί του Γιουσούφ και βρίσκει το γράμμα της Ματσιντέ. Καταλαβαίνει πως ο Γιουσούφ κατάγεται από πλούσια οικογένεια...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 668, 3ος Κύκλος)

Πέμπτη 10/9/20 - Επεισόδιο 669 (Τελευταίο 3ου κύκλου): Η Αρζού διαβάζει το γράμμα της θείας του Γιουσούφ. Δεν καταλαβαίνει γιατί ο Γιουσούφ αρνείται μια τέτοια περιουσία. Αποφασίζει να βρει τους άντρες που ψάχνουν τον Γιουσούφ. Η Μελέκ ζητάει εξηγήσεις από τον Γιουσούφ για όσα τον άκουσε να λέει στο τηλέφωνο και εκείνος της ζητάει να τον εμπιστευθεί. Της λέει πως είναι καλύτερα να πάνε σε άλλη πόλη. Η Μελέκ το δέχεται γιατί τον εμπιστεύεται αν και καταλαβαίνει πως κάτι της κρύβει. Την επόμενη μέρα ο Γιουσούφ προτείνει στη Μελέκ να πάνε για να αγοράσουν τις βέρες και το νυφικό της. Εκείνη του απαντάει πως δεν θέλει να φορέσει νυφικό και είναι ψυχρή. Ο Γιουσούφ καταλαβαίνει πως η Μελέκ υποψιάζεται κάτι. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο μαγαζί και βρίσκει την πόρτα ανοιχτή. Τηλεφωνεί στον Ορχάν και ζητάει να τον δει.

Όταν έρχεται ο Ορχάν, ο Γιουσούφ του λέει πως θέλει να κάνει τη διαθήκη του και να αφήσει τα πάντα στη Μελέκ και την Ελίφ. Ο Ορχάν δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και τον ρωτάει τι τον απασχολεί. Στην αρχή ο Γιουσούφ δεν θέλει να μιλήσει αλλά ο Όρχαν επιμένει και ο Γιουσούφ του λέει όλη την ιστορία. Του λέει πως ο γαμπρός της Ματσιντέ θέλει την περιουσία της και εκείνος είναι το μοναδικό εμπόδιο στο στόχο του. Η Αρζού ακολουθεί τον Μουσταφά και τον ακούει να μιλάει στο τηλέφωνο. Τον ακολουθεί σε ένα καφέ και υποκρίνεται πως κάποιος της έκλεψε την τσάντα. Ζητάει να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του. Ο Μουσταφά της το δίνει και η Αρζού απομνημονεύει το τηλέφωνο της Ματσιντέ. Φεύγοντας ο Μουστάφα μιλάει πάλι στο τηλέφωνο με τη Ματσιντέ και της λέει πως ο Ταρίκ κυνηγάει τον Γιουσούφ. Η Αρζού τώρα έχει άλλη μια πληροφορία. Η Λεϊλά προσπαθεί να βρει τρόπο να μην γίνει ο γάμος της Μελέκ με τον Γιουσούφ.

Ο Γιουσούφ αγοράζει τις βέρες. Η Αϊλά μαζεύει τα πράγματά της, είναι αποφασισμένη να το σκάσει με τον Κάαν. Ο Γιουσούφ επιστρέφει σπίτι με δώρα για την Ελίφ, την Ιντζί και τη Σιταρέ. Έχει αγοράσει και νυφικό για τη Μελέκ και ένα κοστούμι για εκείνον. Βρίσκει τυχαία το σημείωμα, που άφησε η Αρζού στην πόρτα. Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι και ο Γιουσούφ της λέει πως πρέπει ο ένας να δείχνει εμπιστοσύνη στον άλλο. Η Μελέκ αρπάζει την ευκαιρία και τον ρωτάει τι κρύβει. Ο Γιουσούφ της εξηγεί τι συμβαίνει. Στη συνέχεια της φοράει τη βέρα της και τώρα, που δεν υπάρχουν άλλα μυστικά μεταξύ τους, η Μελέκ δεν έχει καμία αμφιβολία για τον γάμο. Η Αρζού μαθαίνει ποια είναι η Ματσιντέ και ποια είναι η μεγάλη περιουσία της. Η Αϊλά έχει ένα ξέσπασμα στο οικογενειακό τραπέζι και πηγαίνει στο δωμάτιο της. Η Τουλάι τη δικαιολογεί εξαιτίας της εγκυμοσύνης της. Στο δωμάτιο της, η Αϊλά λαμβάνει μήνυμα από τον Κάαν για το που θα συναντηθούν την επόμενη μέρα.

Ο Γιουσούφ υπογράφει τη διαθήκη του και η Μελέκ με την Ελίφ γίνονται κληρονόμοι του. Είναι η μέρα του γάμου της Μελέκ με τον Γιουσούφ. Γίνεται μια απλή τελετή στον κήπο του σπιτιού τους με λίγους καλεσμένους. Όλοι είναι εκεί εκτός από την Αϊλά που έχει πάει να συναντήσει τον Κάαν για να το σκάσουν μαζί. Όταν όμως συναντιούνται ο Κάαν της λέει πως πρέπει πρώτα να πάνε στον πατέρα της για να τους δώσει χρήματα, διαφορετικά την απειλεί πως θα πει σε όλους ότι εκείνος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Μουσταφά πηγαίνει στον γάμο και θέλει να πάει τη Μελέκ και τον Γιουσούφ κοντά στην Ματσιντέ για να είναι ασφαλείς. Ο Γιουσούφ του λέει πως μπορεί να προστατέψει την οικογένειά του και πως δεν θέλει να δει τη Ματσιντέ. Ο Γιουσούφ, η Μελέκ, η Ελίφ και η Ιντζί φεύγουν με το αυτοκίνητο. Στο δρόμο ένα αυτοκίνητο μπαίνει μπροστά τους. Ο Γιουσούφ πατάει φρένο αλλά δεν δουλεύουν και έχουν ένα τρομερό ατύχημα. Το αυτοκίνητο αναποδογυρίζει και όλοι έχουν χάσει τις αισθήσεις τους, εκτός από την Ελίφ...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 669, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ