Breaking News

ELIF: Επεισόδια 670 - 671 - 672 (πρώτα 4ου Κύκλου)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρασκευή 11/9/20 - Επεισόδιο 670: Η οικογένεια Χακτανίρ, η Ματσιντέ, η μητέρα της οικογένειας, η κόρη της Χουμεϊρά και ο άντρας, ο Ταρίκ, βρίσκονται στο τραπέζι για να πάρουν πρωινό. Ο γιος της Ματσιντέ, ο νεαρός Κερέμ, επιστρέφει από την Αμερική και η Ματσιντέ είναι ενθουσιασμένη γιατί της είχε λείψει πολύ. Ο Ταρίκ δεν μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμένο και φαίνεται πως δεν συμπαθεί καθόλου τον Κερέμ. Παρόλαυτά, λέει στην πεθερά του πως τώρα που επιστρέφει θα βοηθήσει και στην εταιρία. Η Ματσιντέ έχει στείλει στο αεροδρόμιο τον Μουσταφά για να περιμένει τον Κερέμ. Η Ελίφ είναι κρυμμένη στο κελάρι της οικογένειας και ρίχνει κατά λάθος ένα αντικείμενο κάτω και κάνει θόρυβο. Τον θόρυβο τον ακούν τα μέλη της οικογένειας, που παίρνουν πρωινό.

Η Βιλντάν δικαιολογεί την κατάσταση λέγοντας πως ήταν μάλλον κάποια γάτα. Ο Ταρίκ και η Βιλντάν ανταλλάσσουν ματιές. Φαίνεται πως ο Ταρίκ γνωρίζει την παρουσία της Ελίφ. Η Ματσιντέ όμως δεν έχει ιδέα και δεν καταλαβαίνει κάτι για αυτό και ζητάει από τη Βιλντάν να πάει και ελέγξει τι έχει γίνει. Η Βιλντάν πηγαίνει στο κελάρι, τιμωρεί την Ελίφ και της λέει να μείνει ήσυχη. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ιντζί είναι στο πάρκο. Η Ιντζί κουράζεται από το παιχνίδι και σταματάει για να φάει κάτι. Κάνει ερωτήσεις για την Ελίφ, τον Γιουσούφ, τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι αποφεύγουν να της δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Η Ιντζί δεν θυμάται τίποτα από το ατύχημα, έχουν περάσει από τότε 6 μήνες και η Ιντζί φαίνεται να είναι η μόνη, που επέζησε. Αυτό ξέρουν η Τουλάι και ο Βεϊσέλ αλλά ο άντρας διατηρεί τις αμφιβολίες του.

Το πτώμα της Ελίφ δεν βρέθηκε ποτέ, οπότε μπορεί να είναι κάπου ζωντανή. Ο Μουσταφά και ο Κερέμ σταματούν κάπου κοντά στη γέφυρα του Βοσπόρου και ο νεαρός απολαμβάνει τη θέα. Δίνει ρεπό στον Μουσταφά και αποφασίζει να περάσει τη μέρα μόνος του στη θάλασσα. Υπόσχεται να επιστρέψει σπίτι το βράδυ. Ο Μουσταφά του λέει πως αυτό δεν γίνεται γιατί η Ματσιντέ του έδωσε οδηγίες να τον πάει κατευθείαν σπίτι. Ο Κερέμ λέει στον Μουσταφά πως δεν πρέπει να ανησυχεί για αυτό και τελικά τον πείθει να τον αφήσει μόνο. Η Ρεϊχάν φτάνει στην Κωνσταντινούπολη για να βρει το σπίτι της φίλης της Ασιγιέ. Βρίσκει το σπίτι αλλά μαθαίνει τα άσχημα νέα, η Ασιγιέ πέθανε πριν από μήνες. Νιώθει απελπισία και ο φόβος της μεγαλώνει όταν βλέπει τα αδέλφια της, που την αναζητούν. Την κυνηγούν και η κοπέλα προσπαθεί να το σκάσει.

Καθώς η Ρεϊχάν τρέχει στο δρόμο, βλέπει το αυτοκίνητο του Κερέμ και μπαίνει μέσα. Τον ικετεύει να ξεκινήσει αμέσως και ο Κερέμ αν και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ξεκινά. Στην έπαυλη η Ματσιντέ περιμένει την άφιξη του γιου της και παράλληλα λέει στη Γιλντίζ πως τους φροντίζει για πολλά χρόνια και πρέπει πια να φέρουν μια κοπέλα για να τη βοηθάει. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στο μικρό σπίτι στον κήπο. Η Ελίφ της λέει πως πεινάει αλλά η Βιλντάν την αναγκάζει να δουλέψει για να κερδίσει το δικαίωμα της στο φαγητό, όπως της λέει και τη διατάζει να παραμείνει ήσυχη...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 670, 4ος Κύκλος)

Δευτέρα 14/9/20 - Επεισόδιο 671: Η Ρεϊχάν μπαίνει στο αυτοκίνητο του Κερέμ, στην προσπάθεια της να το σκάσει από τα αδέλφια της, που την κυνηγούν. Ο Κερέμ της ζητάει να βγει έξω και την κατηγορεί για κλέφτρα. Πιστεύει πως προσπαθεί να το σκάσει από την αστυνομία. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ιντζί βρίσκουν ένα σπίτι να νοικιάσουν. Σχεδιάζουν να το χρησιμοποιήσουν και ως επαγγελματική στέγη. Η Ελίφ βρίσκει κάτι μπισκότα στο σπιτάκι και θέλει να τα φάει γιατί πεινάει. Σπάει ένα βάζο και στην προσπάθειά της να μαζέψει τα γυαλιά, τραυματίζεται. Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ τσακώνονται στο αυτοκίνητο και για μια στιγμή η Ρεϊχάν πιστεύει πως ο Κερέμ έχει κακές προθέσεις. Ο Κερέμ θυμώνει και σταματάει το αυτοκίνητο και την αφήνει στη μέση του δρόμου. Η Ρεϊχάν είναι απελπισμένη.

Ο Κερέμ φτάνει σπίτι του και η μητέρα του, η αδελφή του και ο γαμπρός του τον καλωσορίζουν. Η Ελίφ τους παρακολουθεί και αποφασίζει να βγει από το σπιτάκι για να ζητήσει βοήθεια. Προσπαθεί να βρει τη Βιλντάν. Η Ρεϊχάν περπατάει και βρίσκει ένα σπίτι. Κουρασμένη όπως είναι κατευθύνεται στην πόρτα του. Η Ελίφ μπαίνει στο μεγάλο σπίτι και πλησιάζει το τραπέζι. Η Βιλντάν και ο Ταρίκ τη βλέπουν. Η Ελίφ κρύβεται ενώ ο Ταρίκ χρησιμοποιεί ένα κόλπο και η Βιλντάν πηγαίνει να δει γιατί η Ελίφ κυκλοφορεί ελεύθερη. Η Βιλντάν αρπάζει τη μικρή από το χέρι και την πηγαίνει στο κελάρι. Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη και βλέπει τις κηλίδες αίματος. Προσπαθεί να τις καλύψει.

Ο Κερέμ μιλάει στην οικογένειά του για τον καιρό που πέρασε στην Αμερική. Η οικογένεια αναφέρεται και σε μια κοπέλα που έχει αισθήματα για τον Κερέμ αλλά εκείνος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για εκείνη. Ο Ταρίκ βρίσκει μια δικαιολογία και σηκώνεται από το τραπέζι για να συναντήσει τη Βιλντάν. Τη μαλώνει και την απειλεί. Η Ελίφ είναι σημαντική για εκείνον και δεν θέλει να γίνουν λάθη και να μάθει η οικογένεια την ύπαρξη της. Η Ρεϊχάν χτυπάει την πόρτα της οικογένειας. Η Γιλντίζ ανοίγει την πόρτα και πιστεύει πως η Ρεϊχάν είναι η καινούρια κοπέλα, που περιμένουν να έρθει για δουλειά...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 671, 4ος Κύκλος)

Τρίτη 15/9/20 - Επεισόδιο 672: Ο Κερέμ αναφέρει στην οικογένεια την παράξενη συνάντηση, που είχε με μια κοπέλα στο δρόμο. Η Ρεϊχάν μιλάει με τη Γιλντίζ, τη μαγείρισσα και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Γιλντίζ πιστεύει πως η Ρεϊχάν έχει έρθει για δουλειά. Ο Ταρίκ μιλάει για το μέλλον του Κερέμ στην εταιρία. Θεωρεί πως αφού επέστρεψε πρέπει να δουλέψει για την οικογενειακή επιχείρηση. Η Ματσιντέ προτείνει να το συζητήσουν αυτό το θέμα αργότερα. Η Γιλντίζ λέει στη Ματσιντέ πως η καινούρια κοπέλα ήρθε και την περιμένει στην κουζίνα. Ο Κερέμ όμως θέλει να δώσει τα δώρα του στην οικογένεια και η Ματσιντέ λέει στη Γιλντίζ πως θα τη δει την επόμενη μέρα.

Η Γιλντίζ επιστρέφει στην κουζίνα και καταλαβαίνει πια πως η Ρεϊχάν είναι περαστική από εκεί γιατί έχασε το δρόμο της αλλά παρόλαυτα η κοπέλα παίρνει τελικά τη δουλειά και θα βοηθάει τη Γιλντίζ στο σπίτι. Η Τουλάι είναι ενθουσιασμένη καθώς πρόκειται να ανοίξει ένα μαγαζί, που θα πουλάει μαλλί για πλέξιμο, το όνειρο της ζωής της. Η Βιλντάν καλωσορίζει ψυχρά τη Ρεϊχάν και στη συνέχεια πηγαίνει αποφάγια στην Ελίφ. Ο Κερέμ δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Πάρλα, το κoρίτσι, που είναι εpωτευμένο μαζί του, αλλά δεν της απαντάει. Η Γιλντίζ πηγαίνει τη Ρεϊχάν στο δωμάτιο της. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο κελάρι και η Ελίφ κρύβεται γιατί φοβάται τη Βιλντάν, η οποία την έχει διατάξει να είναι ήσυχη. Η Γιλντίζ βγαίνει από το κελάρι και αφήνει την πόρτα ανοιχτή. Η Ελίφ το βλέπει και βγαίνει έξω...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 672, 4ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ