Breaking News

ELIF: Επεισόδια 681 - 682 - 683, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 28/9/20 - Επεισόδιο 681: Η Βιλντάν δεν βρίσκει την Ελίφ στο δωμάτιο της στο νοσοκομείο. Καταλαβαίνει ότι ο Ταρίκ το έφυγε με τη μικρή και νιώθει απελπισία όταν βλέπει τη νοσοκόμα με δύο αστυνομικούς. Ο Ταρίκ καταφέρνει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, το ίδιο και η Βιλντάν αλλά είναι έξαλλη μαζί του επειδή έφυγε με την Ελίφ χωρίς να της πει κουβέντα. Του τηλεφωνεί και εκείνος την κατηγορεί για όσα συνέβησαν και τη διατάζει να επιστρέψει στην έπαυλη. Ο Κερέμ αισθάνεται άσχημα γιατί θύμωσε και μάλωσε τη Ρεϊχάν αλλά εκείνη επανόρθωσε τη ζημιά, που είχε κάνει. Έχει μετανιώσει επειδή της έκανε δύσκολη τη ζωή και παλιότερα.

Η Γιλντίζ ενημερώνει τη Ρεϊχάν για την κουβέντα που έκανε με τον Κερέμ σχετικά με το κύπελλο και πως ο νεαρός ένιωσε άβολα όταν κατάλαβε το λάθος του. Ο Ταρίκ ενημερώνει τη Χουμεϊρά πως έχει δουλειά και θα αργήσει. Η Χουμεϊρά ρωτάει τον Κερέμ πότε σκοπεύει να ξεκινήσει δουλειά στην εταιρία. Εκείνος της λέει πως θέλει να περάσει λίγο χρόνο στην πόλη γιατί του έλειψε. Η Ματσιντέ τον προτρέπει να δουλέψει και να κερδίσει τα δικά του χρήματα χωρίς να θεωρεί την οικογενειακή περιουσία ως εγγύηση για το υπόλοιπο της ζωής του. Η Γιλντζί λέει μια ιστορία στη Ρεϊχάν σχετικά με τον Κερέμ γιατί θέλει να της δείξει τον αληθινό του χαρακτήρα. Η Λεμάν κάνει παράπονα στον γιο της για τη συμπεριφορά της Τουλάι και του λέει πως τη φωνάζει συνέχεια στο μαγαζί για να περνάει το χρόνο της, φυσικά όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα και ο γιος της, ο Σαφάκ δεν δείχνει να την πιστεύει. 

Η Λεμάν ζητάει από τον γιο της να παντρευτεί γιατί μεγαλώνει και εκείνος της απαντάει πως δεν έχει κάτι τέτοιο στα άμεσα σχέδια του. Ο Εμιρχάν και η μητέρα του εγκαθίστανται στο νέο τους σπίτι και ξεκινάνε μια νέα ζωή. Ο Ταρίκ επιστρέφει στην έπαυλη αργά το βράδυ μαζί με την Ελίφ. Η Βιλντάν φέρεται καλά στην Ελίφ όταν είναι μπροστά ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ ζητάει από τη Βιλντάν να είναι προσεχτική και της λέει πως δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος ξανά με ένα τέτοιο πρόβλημα. Εκείνη του λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί καλύτερο. Το πρωί η Γιλντίζ βλέπει τη Βιλντάν στο παράθυρο και πηγαίνει προς το δωμάτιο της. Η Βιλντάν της λέει πως μόλις επέστρεψε. Ο Κερέμ πηγαίνει στην κουζίνα για καφέ και η Ρεϊχάν τον ετοιμάζει. Ο Κερέμ απολογείται για τη συμπεριφορά του απέναντί της...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 681, 4ος Κύκλος)

Τρίτη 29/9/20 - Επεισόδιο 682: Ο Σαφάκ συναντάει τη μητέρα του Εμιρχάν στο δρόμο και μιλάνε. Η Ιντζί βλέπει τον Εμιρχάν στο δρόμο να είναι λυπημένος επειδή έχασε ένα παιχνίδι του. Τα δύο παιδιά γίνονται αμέσως φίλοι. Η Βιλντάν αντιμετωπίζει τη Ματσιντέ και τη Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ της λέει πως έπρεπε να τους ειδοποιήσει για την ξαφνική της αναχώρηση. Η Βιλντάν δικαιολογείται λέγοντας πως το είπε στον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη, της μιλάει αυστηρά και της απαγορεύει να ενημερώσει για οτιδήποτε ξανά τον Ταρίκ. Η Ρεϊχάν σερβίρει τον καφέ στον Κερέμ και χύνεται λίγος ζεστός καφές στο χέρι του. Η Ρεϊχάν νιώθει απαίσια. Ο Κερέμ πονάει και η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει λίγο πάγο για να τον ανακουφίσει. Μέσα στον πανικό της βάζει τον πάγο απότομα στο χέρι του και πονάει ακόμα περισσότερο. Ο Κερέμ της ζητάει να φύγει. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να δει πως είναι το χέρι του και απολογείται εκ μέρους της Ρεϊχάν για ό,τι έγινε. 

Ο θυμός του Κερέμ έχει περάσει. Η Γιλντίζ του λέει πως η Ρεϊχάν αισθάνεται απαίσια. Η Ρεϊχάν προσπαθεί να θυμηθεί μια συνταγή για να φτιάξει μια κρέμα και να θεραπεύσει το χέρι του Κερέμ. Η μητέρα του Εμιρχάν χαίρεται που ο γιος της έχει μια καινούρια φίλη, την Ιντζί. Τα υλικά, που χρειάζεεται η Ρεϊχάν για τη συνταγή της είναι δύσκολο να βρεθούν στο σπίτι. Η Γιλντίζ καλεί τον οδηγό και η Ρεϊχάν του λέει τι χρειάζεται να της φέρει. Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ βλέπουν το πληγωμένο χέρι του Κερέμ. Η Χουμεϊρά λέει πως πρέπει να απολύσουν τη Ρεϊχάν αλλά ο Κερέμ και η Ματσιντέ την υπερασπίζονται. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει το μίγμα της και λέει πως είναι εξαιρετικό στο να επουλώνει τις πληγές αν και δεν μυρίζει όμορφα. Η Βιλντάν εξακολουθεί να βάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές. Ο Κερέμ αρνείται να δοκιμάσει το μίγμα της Ρεϊχάν γιατί μυρίζει άσχημα. Η Ρεϊχάν απογοητεύεται. Η Βιλντάν βάζει την Ελίφ να κάνει σκληρές δουλειές...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 682, 4ος Κύκλος)

Τετάρτη 30/9/20 - Επεισόδιο 683: Η πληγή του Κερέμ ακόμα τον πονάει. Η Γιλντίζ τον συμβουλεύει να χρησιμοποιήσει το μίγμα, που ετοίμασε η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ δέχεται. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί του Βεϊσέλ και της Τουλάι κάθε μέρα και μιλάει συνέχεια για τον γιο της Σαφάκ. Επίσης, κάνει μάθημα στην Τουλάι για τον τρόπο που δουλεύει και κριτικάρει ό,τι και αν κάνει. Η Ελίφ αρρωσταίνει μετά τις δουλειές, που την έβαλε η Βιλντάν να κάνει. Έχει βήχα και η Βιλντάν της λέει να κάνει ησυχία για να μην την ακούσουν. Ο Ταρίκ πρόκειται να πάει ένα επαγγελματικό ταξίδι. Μιλάει με τη Βιλντάν και της ζητάει να προσέχει την Ελίφ αλλά η Βιλντάν δεν δίνει σημασία. Η Βιλντάν αφήνει να κάνει όλες τις δουλειές η Ρεϊχάν και πηγαίνει να ξαπλώσει λέγοντας πως έχει πονοκέφαλο.

Η Ρεϊχάν καταλαβαίνει πως η Βιλντάν βρήκε απλά μια δικαιολογία για να αποφύγει τη δουλειά αλλά δεν λέει τίποτα. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ πάλι στο κελάρι επειδή βήχει και φοβάται μην την ακούσουν. Ο Κερέμ λέει στη Ρεϊχάν πως η αλοιφή, που ετοίμασε για το χέρι του, του έκανε καλό και η κοπέλα χαίρεται. Η άφιξη της Παρλά διακόπτει την όμορφη στιγμή. Η Ρεϊχάν πηγαίνει να πάρει κάτι από το κελάρι και η Ελίφ κρύβεται όταν τη βλέπει αλλά βήχει. Η Ρεϊχάν την ακούει και στην αρχή τρομάζει. Όμως πλησιάζει προς το μέρος που άκουσε το θόρυβο και βρίσκει την Ελίφ, η οποία είναι πανικοβλημένη. Η Ρεϊχάν προσπαθεί να την πλησιάσει και τη ρωτάει πως τη λένε. Η Ελίφ θυμάται όλες τις φορές, που η Βιλντάν την είχε απειλήσει και δεν μιλάει.

Η Ρεϊχάν καταλαβαίνει πως είναι άρρωστη και προσπαθεί να την πάρει μαζί της αλλά η Ελίφ αντιστέκεται. Η Ρεϊχάν θέλει να βοηθήσει. Πηγαίνει στο σπίτι να βρει κάποιον αλλά όλοι λείπουν, εκτός από τον Κερέμ, που μιλάει με την Παρλά. Η Ρεϊχάν δεν θέλει να του πει κάτι επειδή είναι μαζί με την Παρλά. Επιστρέφει στο κελάρι και προσπαθεί να πείσει την Ελίφ πως δεν θα της κάνει κακό. Καθώς μιλάνε η Ελίφ λιποθυμάει. Η Ρεϊχάν της δίνει νερό και το κoριτσάκι συνέρχεται. Η Ρεϊχάν την πηγαίνει στην έπαυλη για να της δώσει φαγητό. Η Ελίφ παραμένει σιωπηλή αλλά η Ρεϊχάν σιγά – σιγά, καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια της...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 683, 4ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ