Breaking News

ELIF: Επεισόδια 684 - 685, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 1/10/20 - Επεισόδιο 684: Η Παρλά πηγαίνει με τον Κερέμ να συναντήσουν κάποιους φίλους τους. Η Παρλά μιλάει για διακοπές, γιοτ, δεξιώσεις και ο Κερέμ, αν και είναι πλούσιος, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για όλα αυτά. Η Ιντζί κάνει δώρο στον Εμιρχάν ένα φορτηγάκι και εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Η Ιντζί του λέει πως μπορεί να παίζει με τους φίλους του και ο μικρός της απαντάει πως δεν έχει φίλους και στεναχωρημένος αφήνει το παιχνίδι του και πηγαίνει σπίτι του. Η Ιντζί δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο λυπημένος. Η Ρεϊχάν φτιάχνει σούπα για την Ελίφ. Η μικρή στην αρχή δεν την ακουμπάει αλλά φαίνεται πολύ νόστιμη.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει να σηκώσει το τηλέφωνο, που χτυπάει και η Ελίφ δεν αντιστέκεται άλλο και τρώει όλο το φαγητό της. Η Ρεϊχάν την παρακολουθεί διακριτικά από την πόρτα της κουζίνας. Η Χουμεϊρά επισκέπτεται τον Ταρίκ στην εταιρία και του λέει πως βρήκε έναν σπουδαίο γιατρό, που της δίνει πολλές ελπίδες για να αποκτήσουν παιδί. Ο Ταρίκ έχει χάσει τις ελπίδες του και δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό της. Αρνείται μάλιστα να πάει να δει τον γιατρό λέγοντας πως έχουν προσπαθήσει τόσες φορές και δεν θέλει να ξαναπεράσει από την ίδια διαδικασία. Τσακώνονται όταν μπαίνει ο Κερέμ. Καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει αλλά το ζευγάρι υποκρίνεται πως όλα είναι καλά. Ο Εμιρχάν λέει στη μητέρα του πως του λείπει το παλιό τους σπίτι και εκείνη του λέει πως σύντομα θα συνηθίσει τη νέα τους γειτονιά. Την ίδια ώρα η Ιντζί μιλάει στην Τουλάι για την παράξενη συμπεριφορά του Εμιρχάν.

Η Ελίφ αισθάνεται άσχημα γιατί σκέφτεται τη Βιλντάν και πως θα αντιδράσει όταν δει ότι δεν είναι στο κελάρι και μιλάει με τη Ρεϊχάν. Ο Βεϊσέλ δουλεύει ως νυχτοφύλακας και η Τουλάι παραπονιέται επειδή δεν βλέπονται πια. Ο Βεϊσέλ της λέει πως θα προσπαθήσει να βρει μια καλύτερη δουλειά αλλά προς το παρόν δεν έχουν άλλη επιλογή. Η Ελίφ είναι κουρασμένη και θέλει να κοιμηθεί. Η Ελίφ αποκοιμιέται στην αγκαλιά της Ρεϊχάν, η οποία της τραγουδάει ένα νανούρισμα. Η Γιλντίζ και η Ματσιντέ ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τη Ρεϊχάν να έχει στην αγκαλιά της την Ελίφ. Η Ρεϊχάν τους λέει όλη την ιστορία. Η μητέρα του Εμιρχάν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και της κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν έχει να το πληρώσει. Ξέρει πως πρέπει να βρει δουλειά...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 684, 4ος Κύκλος)

Παρασκευή 2/10/20 - Επεισόδιο 685: 
Η Ματσιντέ θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν την αστυνομία σχετικά με την Ελίφ. Η Ελίφ είναι φοβισμένη και η Ρεϊχάν της λέει πως μπορεί να εμπιστευθεί τη Ματσιντέ γιατί είναι καλή. Η Γιλντίζ καταλαβαίνει πως το κoριτσάκι είναι φοβισμένο και η Ματσιντέ αποφασίζει να μην καλέσει την αστυνομία γιατί φοβάται πως θα τρομάξει περισσότερο. Η Ματσιντέ αποφασίζει να κρατήσουν κοντά τους την Ελίφ και να τη φροντίσουν για κάποιο διάστημα. Η μητέρα του Εμιρχάν δέχεται ένα τηλεφώνημα για δουλειά σε ένα λογιστήριο. Η Γιλντίζ προσπαθεί να φροντίσει την Ελίφ αλλά εκείνη εξακολουθεί να φοβάται. Εμπιστεύεται μόνο τη Ρεϊχάν.

Ο Μουστάφα λέει στη Ματσιντέ πως τον ειδοποίησαν από ένα ορφανοτροφείο πως υπάρχει ένα κoριτσάκι, που θα μπορούσε να είναι η Ελίφ. Η Ματσιντέ του ζητάει να πάει αμέσως να το εξακριβώσει. Η Ρεϊχάν φροντίζει την Ελίφ και της κάνει ερωτήσεις για την οικογένειά της. Η Ελίφ είναι θλιμμένη και η Ρεϊχάν σταματάει τις ερωτήσεις. Η Γιλντίζ ψάχνει παντού τη Βιλντάν για να τη βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού. Η Λεμάν μιλάει στον Σαφάκ για μια κοπέλα για να παντρευτεί. Ο Σαφάκ της λέει πως δεν θέλει να παντρευτεί μια κοπέλα, που θα του βρει η μητέρα του. Στην κουζίνα η Ρεϊχάν δίνει ένα ποτήρι γάλα στην Ελίφ και η Γιλντίζ λέει πως επέστρεψε η Βιλντάν.

Στο άκουσμα του ονόματος, η Ελίφ παγώνει και πέφτει το ποτήρι από τα χέρια της. Το χέρι της αιμορραγεί και η Ρεϊχάν την πηγαίνει σε ένα άλλο δωμάτιο για να περιποιηθεί το τραύμα της. Η αντίδραση της μικρής στο άκουσμα του ονόματος της Βιλντάν προβληματίζει τη Γιλντίζ. Μιλάει σχετικά στη Ρεϊχάν και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι αλλά έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη κατάσταση. Η μητέρα του Εμιρχάν δεν καταφέρνει να πάρει τη δουλειά στο λογιστήριο. Επιστρέφοντας σπίτι της συναντάει τον Σαφάκ...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ