Breaking News

«Ευτυχείτε»: Η πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέστρεψε στο πρόγραμμα του Open - λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας - το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, παίρνοντας τη θέση της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not».

Η παρουσιάστρια, που έχει φέτος στο πλευρό της ανανεωμένη ομάδα, είπε την πρώτη «καλημέρα» της νέας σεζόν.

Την τηλεοπτική παρέα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open συνθέτουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Γιάννης Πουλόπουλος - ο οποίος αποχώρησε από το Star - η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.



Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Open, η αγαπημένη πρωινή παρέα θα μας κρατά συντροφιά με χιούμορ, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής και καλλιτεχνικής επικαιρότητας, μαγειρική με γνωστούς chef, τον Στέλιο Παρλιάρο να παρουσιάζει τις πιο λαχταριστές γλυκές του αλχημείες, αλλά και ενότητες που θα γίνουν "talk of the town"!

• Τα «Διλήμματα» επιστρέφουν, κάνοντας εικόνα τις ιστορίες που μοιράζονται οι τηλεθεατές.
Το κοινό μέσω application καλείται να ψηφίσει ποια λύση θέλει να δοθεί στην κάθε ιστορία. Σχολιάζει η Μάρα Μεϊμαρίδη, ενώ ανανεωμένο έρχεται το καστ των ηθοποιών με τους Αλίκη Κατσαβού, Σπύρο Θεοδόση, Εύα Καμπίτση, Νικόλ Δαλέκου και Άρη Κοντό στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

• Το πρωινό έχει και… «Πιτζάμα party». Ο Νίκος Γεωργιάδης επισκέπτεται celebrities στο σπίτι τους, ως φιλοξενούμενός τους για ένα βράδυ. Θα κουβεντιάσουν για όλα, θα μοιραστούν ιστορίες, θα μαγειρέψουν μαζί, ενώ ο οικοδεσπότης θα πρέπει να υποβάλει τον Νίκο σε μια «δοκιμασία» που θα «σφραγίσει» αυτή την επίσκεψη.

• Πώς είναι κάποιος να γνωρίζει πως ήταν «Η Ζωή σου»; Η Μαρία Ζώη, ψυχολόγος, ενορατική και αριθμολόγος, επισκέπτεται στο σπίτι ενός γνωστού Έλληνα και, on camera, του διηγείται… στιγμές από το παρελθόν του, προβλέποντας μελλοντικές εξελίξεις.

• Στη νέα ενότητα «Διαζύγια», βλέπουμε οπτικοποιημένες ιστορίες από πρώην ζευγάρια, στις οποίες περιγράφονται όσα τους οδήγησαν στον χωρισμό, αλλά και τις αξιώσεις που έχει πλέον ο ένας από τον άλλο. Ο συνεργάτης δικηγόρος της εκπομπής Λευτέρης Αθανασίου μαζί με τη Μάρα Μεϊμαρίδη συζητούν για τις διεκδικήσεις τους και την ψυχολογική διαχείριση της κάθε περίπτωσης, ενώ οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν τηλεφωνικά.

• «Ένα όνομα, μια ιστορία»: Η Μάρα Μεϊμαρίδη σχολιάζει ρεπορτάζ και ντοκουμέντα που θα ξετυλίγουν μια αληθινή ιστορία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, αναλύοντας την ταραχώδη ζωή γνωστών προσώπων που απασχόλησαν τα πρωτοσέλιδα.

• Ακόμα η Κατερίνα μας, μια φορά την εβδομάδα, συναντά αγαπημένους Έλληνες από όλους τους χώρους, σε μια πολύ διαφορετική, προσωπική συζήτηση.