Breaking News

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε κλοπές από οικίες στις περιοχές Ελευσίνας και Άνω Λιοσίων (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες στις περιοχές Ελευσίνας και Άνω Λιοσίων. Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί μέλη της ομάδας, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους. Εξιχνιάσθηκαν 8 περιπτώσεις κλοπών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η οποία αναφέρει:

«Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Ελευσίνας, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες στις περιοχές Ελευσίνας και Άνω Λιοσίων.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 24-9-2020 στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου και της Ο.Π.Κ.Ε., δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 19 ετών, μέλη της σπείρας. Αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Ειδικότερα και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι από τα τέλη του μηνός Ιουλίου , είχαν συγκροτήσει σπείρα που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στις περιοχές Ελευσίνας και Άνω Λιοσίων.

Ως προς τον τρόπο δράσης, επέλεγαν οικίες που απουσίαζαν οι ένοικοι και κυρίως πρωινές ή μεσημβρινές ώρες, εισέρχονταν σε αυτές, παραβιάζοντας παράθυρα ή μπαλκονόπορτες και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, κυνηγετικά φυσίγγια, μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των -115- ευρώ.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»