Breaking News

Γ. Καραμίχος: «Προτεραιότητα στη ζωή μου η πατρότητα» - Το τατουάζ με το όνομα της 22χρονης κόρης του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Καραμίχος φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού, όπου μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της νέας σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή του στην Αμερική, όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε μιλήσει για την υποτροφία του στην περίφημη σχολή υποκριτικής «Stella Adler», εξηγώντας τότε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς κατάφερε να γίνει από σπουδαστής, μόνιμος καθηγητής.

Όπως είπε στην παρουσιάστρια, λόγω κορονοϊού συνεχίζει να παραδίδει τα μαθήματά του μέσω διαδικτύου.

Ο Γιώργος Καραμίχος έχει 2 παιδιά. Μια κόρη, τη Ρεγγίνα, από τον πρώτο του γάμο και έναν γιο από το δεύτερο. Μάλιστα έκανε τατουάζ με το όνομα της Ρεγγίνας, το οποίο έδειξε στην κάμερα.

«Η κόρη μου με παρότρυνε να πάω στην Αμερική» τόνισε ο 46χρονος ηθοποιός, ο οποίος εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Η κόρη μου είναι 22 χρονών, σπουδάζει στην Ολλανδία. Έχουμε περάσει μεγάλα διαστήματα μαζί, κάναμε και διακοπές. Από τα 24 μου, που έγινα πατέρας, η προτεραιότητα στη ζωή μου ουσιαστικά είναι η πατρότητα. Είναι το μόνο κομμάτι, που αν δεν πάει καλά σε κλονίζει.

Κάνω πολλά βήματα πίσω ως γονιός, αλλά ουσιαστικά είναι βήματα μπροστά. Κάθε φορά που πάω πίσω είναι για να δυναμώσουν οι ρίζες. Δεν είναι επιστροφή, αλλά ενδυνάμωση, σαν να βάζεις το κινητό να φορτίσει».

Δείτε τη συνέντευξη.