Breaking News

Γενέθλια επί σκηνής για τον Μ. Σεφερλή - Η έκπληξη από την Ε. Τσαβαλιά και το γιο τους (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια ευχάριστη έκπληξη δέχτηκε χθες το βράδυ ο Μάρκος Σεφερλής, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Dettolμη και Γοητεία», στο Δελφινάριο.

Ο κωμικός ηθοποιός γιόρτασε τα 52α γενέθλιά του, καθώς γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968. Η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά - που συμμετέχει στην παράσταση -, μαζί με τους συνεργάτες και το γιο τους, Χάρη, του ετοίμασαν μία έκπληξη.

Συγκεκριμένα ο Χάρης εμφανίστηκε στη σκηνή με μία τούρτα, ενώ όλοι μαζί του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του (δείτε στο τέλος το βίντεο).

Νωρίτερα, την Τρίτη, ο Μάρκος Σεφερλής είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram: «52 χρόνια σ’ αυτόν τον κόσμο! 52 χρόνια γεμάτα αγάπη! Από τους γονείς μου, τ’ αδέρφια μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, τη γυναίκα μου, τον γιο μου και φυσικά απ’ όλους εσάς! Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν απ’ τη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια (κάτι μου δίδαξαν, καλό ή κακό), όσους υπάρχουν ακόμα στη ζωή μου (και την κάνουν ευτυχισμένη) και ανυπομονώ να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους, που κι αυτοί σίγουρα κάτι θα με διδάξουν (ελπίζω μόνο καλό)! Σας αγαπώ τόσο πολύ όσο κι εσείς!».


Δείτε στο βίντεο του «Καλοκαίρι #Not» την έκπληξη που έκαναν στον Μάρκο Σεφερλή κατά τη διάρκεια της παράστασης.