Breaking News

Γιάννης Μπέζος για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Μπέζο.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, θυμήθηκε χαρακτηριστικές στιγμές από τη σπουδαία καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο. Επίσης, μίλησε για το ρόλο του στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!», που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Δούλεψα τρεις φορές μαζί της. Δύο φορές στα ξεκινήματά μου και μία φορά σαν πρωταγωνιστής τη χρονιά που κάναμε και τους "Απαράδεκτους" συγκεκριμένα. Η Αλίκη είχε πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο πιο πολύ από ό,τι είχε στο προσκήνιο. Δηλαδή, ήταν ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, πολύ γενναιόδωρη και large και ήταν μία εξαιρετική ηθοποιός. Μπορούσε να το διακρίνει κανείς στις πρόβες.

Θα πει κάποιος "Τι με ενδιαφέρουν οι πρόβες;". Ναι, και θα έχει δίκιο. Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία και δεν την πολυάντεχε. Χάιδευε το κοινό με την έννοια ότι αυτό θέλει το κοινό και προς τα εκεί πάω. Το είχαμε κουβεντιάσει και πάρα πολλές φορές, νομίζω ότι δεν έκανε σωστά πάνω σ' αυτό.

Ήταν ένα πρόσωπο με μία τεράστια λάμψη, "τρύπαγε" το πανί. Άπειρα προσόντα οργανωτικά, πάρα πολύ καλή εργοδότης και πολύ καλή φίλη. Εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη Βουγιουκλάκη. Όταν χάθηκε τόσο πρόωρα, σοκαρίστηκα πολύ».

Στην εκπομπή μίλησαν για τον Γιάννη Μπέζο και πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και, επί σειρά ετών, συνεργάτες του.

Δείτε το βίντεο.