Breaking News

GNTM 3: Οι παίκτες αντιμέτωποι με τη... γuμvή αλήθεια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους 20 φετινούς διεκδικητές του τίτλου. Τα 10 κoρίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία βρέθηκαν στα ύψη, οι πρώτες συμμαχίες διαμορφώθηκαν ήδη με τον διαχωρισμό των δωματίων, ενώ για κάποιους η συγκατοίκηση έμοιαζε να είναι απαιτητική διαδικασία.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που κάποιοι διαγωνιζόμενοι αντιλήφθηκαν ότι βρίσκονται στο δωμάτιο που είχαν οι... FF του περασμένου GNTM.

Σύντομα όλοι κατάλαβαν πως η ειδυλλιακή έπαυλη δε σημαίνει διακοπές. Κι αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, το καταδρομικό ξύπνημα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον coach Γιώργο Καράβα, υπενθύμισε στα μοντέλα πως το GNTM 3 απαιτεί από αυτούς ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Σε μια από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να έρθουν αντιμέτωποι με τη... γuμvή αλήθεια, για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα.

Κάποιοι δυσκολεύτηκαν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους, τόσο τους κριτές όσο και τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Δείτε τα βίντεο.