Breaking News

GNTM 3 - Πρεμιέρα: Οι αλλαγές λόγω κορονοϊού - Οι πρώτες auditions (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στο Star με τον τρίτο κύκλο, το βράδυ της Δευτέρας, με τη συμμετοχή κoριτσιών και αγοριών.

Η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης ανακοίνωσαν τις αλλαγές, λόγω κορονοϊού, ενώ αναφέρθηκαν και σε κανόνες που θα ισχύουν. Συγκεκριμένα είπαν:

• Λόγω κορονοϊού φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό. Πέρα από το ό,τι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δε θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk.

Τι σημαίνει αυτό: Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στυλιστική. Θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp.

• Επίσης, φέτος έχουμε άλλη μια διαφοροποίηση, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Ο κάθε κριτής θα έχει από μία wild card και θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για έναν μόνο παίκτη.

• Φυσικά και φέτος θα υπάρχει το golden pass. Το  αγόρι ή κoρίτσι, που θα αντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή, θα πάει κατευθείαν στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να δοκιμαστεί στη φάση του bootcamp.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν να προβάλλονται οι πρώτες auditions. Δείτε στα βίντεο όσους πέρασαν στην επόμενη φάση.