Breaking News

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της από το «My Style Rocks» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2night Show» την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με τη συζήτησή τους να επικεντρώνεται στην ξαφνική αποχώρηση της από το «My Style Rocks». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Άθελά μου έφυγα από το παιχνίδι γιατί πιέστηκα πάρα πολύ και οι καταστάσεις με έβγαλαν εκτός ορίων. Είχα πρόβλημα με την παραγωγή. Ο ΣΚΑΪ δεν έχει κανένα μερίδιο ευθύνης.

Τη στιγμή που έφευγα ζητούσα το κινητό μου από τους ανθρώπους της παραγωγής και δεν μου το έδιναν, ενώ μου πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ωστόσο το αυτοκίνητό μου ξεκινάει με το κουμπί "Start". Όταν βγήκα στη Βεΐκου, έσβησε το αυτοκίνητο και νέκρωσε το φρένο και το τιμόνι. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό. Πήγα να χτυπήσω έναν ντελιβερά, ο οποίος προσφέρθηκε να με βοηθήσει να πάμε στην άκρη το αυτοκίνητο. Όταν του είπα ότι δεν έχω κλειδιά και του εξήγησα τι συμβαίνει, μου είπε να καλέσω την αστυνομία. Φτάσαμε σ' αυτό το σημείο. Η αστυνομία μου είπε να κάνω καταγγελία...».

Πάντως, στο τέλος της συνέντευξης η Ευρυδίκη ευχαρίστησε τους ανθρώπους της παραγωγής που της έδωσαν την ευκαιρία να τη μάθει ο κόσμος, ενώ, μετά από επισήμανση του παρουσιαστή, τόνισε ότι ίσως να της πήραν την κλειδιά για να μην τρακάρει, καθώς ήταν ταραγμένη όταν έφυγε.

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.