Breaking News

Η. Παπαγεωργίου: «Στο Pop Up είμαι ο εαυτός μου» - Η εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Snik (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Pop Up», με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή του Alpha να μην σημειώνει ακόμη ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

«Κάνω το καλύτερο που μπορώ και είμαι ο εαυτός μου, αυτό έχει σημασία νομίζω πάνω απ' όλα. Έχουμε ακόμα να δουλέψουμε τη δομή της εκπομπής και τα θέματά μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το ξέρουμε όλοι. Αλλά έχουμε αισιοδοξία και αγάπη» είπε το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια στην κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα.

Και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι χαρούμενη, με έχει αγκαλιάσει τόσο πολύ ο κόσμος. Είναι πάνω μου η εκπομπή, αλλά δεν είμαι μόνη μου, δουλεύουν πολλοί άνθρωποι. Περίμενα ότι θα ήταν μεγάλη η αλλαγή σε σχέση με το GNTM. Θα το μάθω».

Για τη σχέση της με τον Snik, εξομολογήθηκε: «Είναι νωρίς να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε ένα χρόνο μαζί, από τώρα θα παντρευτούμε; Έχουμε και δουλειές, είμαστε νέα παιδιά και δουλεύουμε και οι δύο σκληρά. Ο κλάδος του Δημήτρη έχει πλήγμα αυτή την περίοδο, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Οπότε ο καθένας δουλεύει όλη τη μέρα. Δεν βλέπω σύντομα το γάμο. Αυτή την περίοδο δεν το σκεφτόμαστε. Νομίζω σκεφτόμαστε πώς θα επιβιώσουμε μ' αυτό που ζούμε».