Breaking News

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Η ξεχωριστή φωτογραφία με τα παιδιά τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περισσότερα από 3 εκατομμύρια likes συγκέντρωσε η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες η Jennifer Lopez.

Συγκεκριμένα ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram την Ημέρα της Εργασίας (Labor Day), η οποία γιορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου (7/9/2020). Πρόκειται για την εναλλακτική εορτή της Εργατικής Πρωτομαγιάς στις ΗΠΑ και τον Καναδά για να τιμηθούν οι οικονομικές και κοινωνικές κατακτήσεις της εργατικής τάξης στις δύο αυτές χώρες του Νέου Κόσμου. Με τα χρόνια ο εορτασμός έχασε τον χαρακτήρα του και άρχισε να σηματοδοτεί την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού και την ευκαιρία για μια τελευταία απόδραση, καθώς από την επομένη αρχίζει παραδοσιακά και στις δύο χώρες το σχολικό έτος.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez (τον οποίο θα παντρευτεί το επόμενο διάστημα) και τα παιδιά τους, που είναι ανεβασμένα πάνω σε ένα δέντρο. «Εύχομαι σε όλους Ειρήνη και Αγάπη» έγραψε στη λεζάντα.

Να σημειωθεί ότι η Jennifer Lopez έχει δύο 12χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony, ενώ ο Alex Rodriguez έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο, τη 15χρονη Natasha Alexander και τη 12χρονη Ella Alexander.