Breaking News

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Lionel Messi (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόσφατα ο Lionel Messi ανακοίνωσε - μέσω συνέντευξης σε ιστοσελίδα - ότι παραμένει στη Μπαρτσελόνα, παρά τη θέλησή του να φύγει, διότι δε θέλει να πάει στα δικαστήρια με την «ομάδα της ζωής του», όπως τόνισε, αν και θεωρεί πως δεν ισχύει η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ που τον δεσμεύει σε συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος του BBC, o 33χρονος σούπερ σταρ επέστρεψε χθες στην προπόνηση μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να εξαναγκάσει την απομάκρυνσή του από το σύλλογο. Ο Messi προπονήθηκε μόνος του, όπως και ο Philippe Coutinho.

Πρόκειται για την πρώτη προπόνησή του, μετά την άφιξη του νέου προπονητή Ronald Koeman στην Μπαρτσελόνα, που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη La Liga στις 27 Σεπτεμβρίου εναντίον της Βιγιαρεάλ.

Σύμφωνα με το BBC, ο πρόεδρος της La Liga, Javier Tebas, είπε κατά την έναρξη της σεζόν 2020-21 τη Δευτέρα:

«Δεν ανησυχούσα ποτέ σοβαρά ότι ο Messi θα φύγει από τη Βαρκελώνη αυτό το καλοκαίρι. Θέλουμε να είναι μαζί μας. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου και θέλουμε να τερματίσει την καριέρα του στη La Liga. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μένει μαζί μας και δεν πηγαίνει σε άλλο πρωτάθλημα».