Breaking News

Ρ. Λουιζίδου: «Κάνουμε πρόβες στα θέατρα χωρίς να ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε» - Οι δυσκολίες λόγω κορονοϊού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο λόγω κορονοϊού μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, η οποία φιλοξενήθηκε στο Πρωινό.

«Είναι για όλους μας πρωτόγνωρα πράγματα. Με τις μάσκες στην πρόβα, να μην ακούμε καλά - καλά ο ένας τον άλλον. Προσαρμοστήκαμε και προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τις σωστές συνθήκες» είπε στη Φαίη Σκορδά.

Η ηθοποιός, που θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλερ, η οποία θα ανεβεί στο θέατρο Εμπορικόν, τόνισε:

«Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου. Για να ανοίξει ένα θέατρο πρέπει να προηγηθεί τουλάχιστον ένα δίμηνο με πρόβες και προετοιμασία. Είμαστε στα τέλη Σεπτεμβρίου και δεν ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει μετά τις 4 Οκτωβρίου (σ.σ. μέχρι τότε είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα στην Αττική). Είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα για μας. Εμείς ετοιμαζόμαστε σαν να πρόκειται να ανοίξουν κανονικά τα θέατρα. 

Οι άνθρωποι που κάνουν τις παραγωγές σε λίγο δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν, αν δεν γίνουν οι παραστάσεις. Θα καταστραφούν οικονομικά. Τουλάχιστον να ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει για να μην μπουν μέσα οικονομικά. Δεν είμαι της άποψης να ανοίξουν τα θέατρα αν δεν πρέπει. Αλλά πρέπει να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση για το τι θα γίνει».

Μεταξύ άλλων, η Ρένια Λουιζίδου μίλησε και για την πρεμιέρα της σειράς «Το Καφέ της Χαράς», όπου πρωταγωνιστεί.

Δείτε τη συνέντευξη.