Breaking News

«Mamma Mia!»: Η Amanda Seyfried ανακοίνωσε πρώτα ότι γέννησε και μετά ανέβασε φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Amanda Seyfried και ο σύζυγός της Thomas Sadoski, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2017 και την ίδια χρονιά είχαν καλωσορίσει στη ζωή τη μικρή Nina.

Η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των δύο ταινιών «Mamma Mia!» έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της, που είναι αγοράκι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, η δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν είχε γίνει γνωστή, ενώ τους βοήθησε να την κρατήσουν κρυφή και η περίοδος της καραντίνας.

Το ζευγάρι συνεργάζεται με τον οργανισμό War Child USA - που επικεντρώνεται στην προστασία των παιδιών που πλήττονται από τις συγκρούσεις και τον πόλεμο -, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει τη χαρμόσυνη είδηση τη Δευτέρα, ανεβάζοντας μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, την οποία στη συνέχεια αναδημοσίευσε και η ηθοποιός.

Την Τρίτη η Amanda Seyfried ανέβασε ακόμη ένα τρυφερό στιγμιότυπο, αυτή τη φορά από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, που δείχνει την τρίχρονη κόρη της να αγγίζει με τα χέρια της τη φουσκωμένη κοιλιά της. «Το Πριν» σημείωσε στη λεζάντα.

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός έχει παίξει σε πολλές σειρές, αλλά και ταινίες, μεταξύ των οποίων οι «Red Riding Hood» (2011), «Les Misérables » (2012) και «A Million Ways to Die in the West» (2014). Ξεχωριστοί παραμένουν οι ρόλοι της στις ταινίες «Mamma Mia!» (2008 και 2018).

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες, που δημοσιεύει η Daily Mail.



Οι φωτογραφίες, που ακολουθούν, είναι από το 2017 (η δεύτερη από την εγκυμοσύνη της στη μικρή Nina).