Breaking News

Μαρία Φραγκάκη: Στην Κύθνο λίγο πριν την επιστροφή της στο ραδιόφωνο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην Κύθνο πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές η Μαρία Φραγκάκη, η οποία το περασμένο καλοκαίρι του 2019 είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της, Νίκο Μάρκογλου και μέσα στον Αύγουστο γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους στην Κρήτη, όπου βρέθηκαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το μεσημέρι της Κυριακής η όμορφη δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε φωτογραφία από την Κύθνο, όπου φαίνεται ότι βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα το βράδυ επιστρέφει στη ραδιοφωνική της εκπομπή (δείτε στο τέλος την πρόσφατη ανάρτησή της). Πριν λίγες ημέρες, στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε γράψει σε φωτογραφία της, που ανέβασε από την Κρήτη, στην οποία πόζαρε με το κόκκινο μπικίvι της, εντυπωσιάζοντας με το σώμα της:

«Δεν αποχαιρετώ κανένα καλοκαίρι. Το θέμα είναι να επιστρέφεις από τις διακοπές σου, με τον καλύτερό σου εαυτό. Υποδέχομαι τον Σεπτέμβριο, με πολλή χαρά, ανυπομονησία και με πολλή όρεξη για ωραία και δημιουργικά πράγματα που έρχονται. Και το καλοκαίρι το κρατάμε μέσα μας... Till next time».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν αποχαιρετώ κανένα καλοκαίρι. Το θέμα είναι να επιστρέφεις από τις διακοπές σου, με τον καλύτερό σου εαυτό. Υποδέχομαι τον Σεπτέμβριο, με πολλή χαρά, ανυπομονησία και με πολλή όρεξη για ωραία & δημιουργικά πράγματα που έρχονται. Και το καλοκαίρι το κρατάμε μέσα μας... Till next time🤍 #summerneverends #mysummer #mybeach #mycrete #notoveryet #blessed #welcomeseptember #newseason #helloseptember #thriveandshine #franksrules

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ ᖴᖇᗩGᗩKI ✨ (@fragakimaria) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έτοιμη να επιστρέψω on air @easy972gr πιο 𝙏𝙃𝙍𝙄𝙑𝙀 από ποτέ! Σήμερα ήταν shooting day για τη νέα ραδιοφωνική σεζόν & την Κυριακή ➏/➒ είμαι στον αέρα! Συντονιστείτε στις 20:00...για πολλές thrive συμβουλές & μικρά βήματα που φέρνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, ακούγοντας πάντα τα αγαπημένα μας! 🤍 @easy972gr @thriveglobalgreece ____________________________ #thriveweekend #thriveandshine #easy972 #ant1 #myradio #mylove #radiopersonality #radiolife #onair #franksrules #photoshooting #shootingday #staytuned #imback #antennagroup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ ᖴᖇᗩGᗩKI ✨ (@fragakimaria) στις