Breaking News

My Style Rocks (Επεισόδιο 22) - Έρη σε Κάτια: «Κάποιος σε ντύνει από πάνω μέχρι κάτω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του My Style Rocks της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου υπήρξε νέα κατηγορία, αυτή τη φορά σε άλλη παίκτρια, ότι έχει βοήθεια από στυλίστα όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Σοφιάνα Σπίνουλα είχε αρνηθεί κατηγορηματικά, όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε: «Έχω την αίσθηση ότι κάποιος σε βοηθάει».

Αυτή τη φορά η Έρη Λώλη επιτέθηκε στην Κάτια Φορτούνη, η οποία χθες είχε αναδειχθεί νικήτρια. Δείτε ένα απόσπασμα από την αντιπαράθεσή τους:

Έρη: Βαθμολόγησα με άσο την Κάτια γιατί δεν πιστεύω ότι έχει κάνει μόνη της αυτή την εικόνα. Κρίνοντας τις εμφανίσεις της την περασμένη εβδομάδα, θεωρώ ότι δεν μπορεί μόνη της να στήσει τη σημερινή εικόνα. Αλλά σε αυτόν που σε έντυσε βάζω 3,5 - 4.

Κάτια: Θέλω να αλλάξει το βαθμό της γιατί το έκανα εγώ...

Έρη: Επειδή συνέχεια μας ζητάς βαθμούς... ένας άνθρωπος, που θέλει τόσο πολύ βαθμούς, θεωρώ ότι θα έκανε τα πάντα...

Κάτια: Είσαι πολύ  αγενής, δεν με έντυσε κανένας...

Έρη: Πιστεύω ότι κάποιος όχι απλά τη βοηθάει, αλλά τη ντύνει από πάνω μέχρι κάτω.

Κάτια: Μου ακυρώνει τη σημερινή μου εικόνα, λυπάμαι...

Να σημειωθεί ότι την Κάτια υποστήριξε η Αρετή Λις, η οποία τόνισε ότι δεν γίνεται να ισοπεδώνεται έτσι η προσπάθεια μιας παίκτριας.

Τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Τζένη Γεωργιάδου, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. Η παίκτρια κέρδισε τον έξτρα βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα. Ολόκληρο το επεισόδιο 22 στο 3ο βίντεο.