Breaking News

Ο επίγειος παράδεισος του Στέλιου Ρόκκου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Στέλιος Ρόκκος είχε συστήσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα, τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2019, όταν οι δυο τους φιλοξενήθηκαν στο Dot...

Ο τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, που μένει μόνιμα στη Λήμνο, όπου έχει ένα υπέροχο σπίτι δίπλα στη θάλασσα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το νέο του δίσκο, ενώ είπε για τη ζωή του και τη σύζυγό του:

«Το σπίτι μου είναι ο επίγειος παράδεισος που έχω ονειρευτεί. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος που έχω καταφέρει να κάνω αυτή τη ζωή γιατί αρχίζω να μαθαίνω να ζω με πολύ λίγα και σημαντικά πράγματα.

Μετράω την ώρα να πάω στο χωράφι, μου αρέσει πάρα πολύ. Μισούσα το χωράφι όταν εξαναγκαζόμουν να πάω για να βοηθήσω τον πατέρα μου. Όταν πέρασαν τα χρόνια κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να είσαι στη γη, να τρως τη ντομάτα σου και να ψαρεύεις το ψάρι σου. Είναι σημαντικά όλα αυτά.

Η Λελέ δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό. Η Λελέ αγάπησε εμένα και μαζί με μένα αγάπησε και όλα αυτά. Η Λελέ είναι... αέρας, κoρίτσι της πόλης, αλλά σιγά σιγά αντιλαμβάνεται ότι τελικά αυτό είναι το νόημα της ζωής και αρχίζει και περνάει ωραία».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Alpha. Να σημειωθεί ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε λάθος, καθώς ανέφερε τη Μυτιλήνη και όχι τη Λήμνο, όπου είναι το σπίτι του.