Breaking News

Ο Γ. Μαυρίδης περιγράφει περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας στο Μεξικό: «Του λέγαμε να ηρεμήσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στο «Έλα, Χαμογέλα», όπου μίλησε για την περιπέτεια που έζησε στο Μεξικό, ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας που βίωσε, με έναν Κολομβιανό, αφήνοντας άναυδη τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία τον απέτρεψε να αποκαλύψει λεπτομέρειες.

«Μας οδήγησαν σε ένα λευκό δωμάτιο, κελί, με κρεβάτια. Ήταν μέσα ένας Ρώσος, ένας Κολομβιανός κι ένας Ρουμάνος» είχε πει νωρίτερα ο παρουσιαστής και tattoo artist, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Ο ένας άνθρωπος από την Κολομβία είχε τρία παιδάκια. Ήταν στην Τουρκία για δουλειά και τον έπιασε ο κορονοϊός. Έμεινε στην Τουρκία για 3 μήνες γιατί η Κολομβία έχε κλείσει τα σύνορα. Τελικά βρήκε πτήση να πετάξει στο Μεξικό, με τελικό προορισμό την Κολομβία.

Μετά από έλεγχο, τον κράτησαν στο χώρο, που είχαν κι εμάς. Μας είπε "Αν με γυρίσουν Τουρκία θα με σκοτώσουν. Είναι πολιτικό το θέμα". Τους ζητούσε να τον στείλουν στην Κολομβία. Το πρόβλημα του δεν λύθηκε κι έκλαιγε σαν μικρό παιδάκι. Τον λυπηθήκαμε και του λέγαμε να ηρεμήσει.

Μιλούσε μαζί τους στα ισπανικά, αλλά δεν του επέτρεπαν να κάνει τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μας λέει "Εγώ αν δεν περάσω στη χώρα μου θα κόψω τις φλέβες μου". 

Όταν συνειδητοποίησε ότι τον πάνε προς την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, πέρασε το πάνω μέρος από ένα ξυραφάκι και το κρατούσε. Κάποια στιγμή έβαλε το ξυραφάκι στο στόμα του και άρχισε να φτύνει αίμα, κόπηκε η γλώσσα του. Μπήκαν μέσα οι φύλακες τρομοκρατημένοι και τον πήγαν στο νοσοκομείο». 

Δείτε το βίντεο.