Breaking News

O Χ. Χατζηπαναγιώτης μίλησε ανοιχτά για τον τσακωμό του με την Υρώ Μανέ: «Το σκέφτομαι με θλίψη...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (ο τηλεοπτικός Αχιλλέας της αγαπημένης σειράς "Εγκλήματα") και η Υρώ Μανέ (Φλώρα, σύζυγός του στη σειρά) δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς να γίνει αναφορά στο όνομα του ηθοποιού, η Υρώ Μανέ είχε δηλώσει: «Όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω... Ούτε καν το θυμάμαι πια, δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω...».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ, όπου αποκάλυψε:

«Με την Υρώ είχα πολύ καλή σχέση. Τσακωθήκαμε όταν τελείωσαν τα "Εγκλήματα", στο θέατρο "Αποθήκη", όπου είχαμε κάνει μαζί μία πολύ ωραία δουλειά, το "Σεσουάρ για δολοφόνους". Παίζαμε τσακωμένοι. Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν τελείωσε 30 Απριλίου. Για πέντε μήνες μιλούσαμε μόνο πάνω στη σκηνή.

Δεν έχουμε επαφές και δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός... Σ' αυτές τις περιπτώσεις και οι δύο έχουν δίκιο και άδικο. Εγώ θα πω ότι εγώ έχω δίκιο, αλλά δεν έχει σημασία...».

Όταν ρωτήθηκε «Αν η Υρώ σου έλεγε να τα ξαναβρείτε, θα το έκανες;», απάντησε:

«Αυτό είναι υποθετικό, γιατί στις σχέσεις ζωής όταν σπάσει το γυαλί... Γιατί με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι, αλλά κολλητοί.  Είχα γίνει κουμπάρος της, ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι... Να είναι καλά... Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί η ζωή να μας ξαναφέρει κοντά, μακάρι...».