Breaking News

Παντρεύτηκε η Ανθή Βούλγαρη (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία μέρα πριν την πρωινή πρεμιέρα της στο Mega και μετά από σχέση σχεδόν 4 χρόνων, η Ανθή Βούλγαρη παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής τον αγαπημένο της Κώστα Κωνσταντινίδη. Η τελετή τελέστηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας Κισσού στο Πήλιο.

Κουμπάροι  του ζευγαριού ήταν ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης, η κολλητή φίλη της Ανθής, Μαλβίνα Μαρκοπούλου και ένας φίλος του γαμπρού. Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης έφτασαν στην εκκλησία με άλογο, υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών.

Κουμπάρα θα ήταν και η φίλη της νύφης, Κατερίνα Καινούργιου, αλλά δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω υποχρεώσεων, που έχουν να κάνουν με την πρεμιέρα της εκπομπής της στις 14 Σεπτεμβρίου. Επίσης, φέρεται να ήταν και απόφασή της να απουσιάσει για να μην διακινδυνεύσει την πρεμιέρα της, καθώς ο κίνδυνος του κορονοϊού είναι ορατός σε μια τέτοια κοινωνική εκδήλωση με τόσο κόσμο.

Πριν λίγο καιρό η Ανθή είχε δηλώσει: «Δεν παντρεύομαι για να κάνω οικογένεια και παιδί. Παντρεύομαι γιατί θέλω να είμαι μ' αυτόν τον άνθρωπο. Αν είναι να έρθει ένα παιδάκι, καλώς να έρθει».

Πριν το γάμο η όμορφη δημοσιογράφος έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram: «Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους για τις ευχές σας. Επειδή είμαι στο στάδιο της προετοιμασίας δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους σας ξεχωριστά αυτή την στιγμή αλλά να ξέρετε ότι με συγκινούν τα λόγια σας... και νιώθω την αγάπη σας. Θα σας πω λεπτομέρειες αύριο το πρωί, στις 5:30. Και στα δικά σας οι ελεύθερες!!!!!».

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Αναλυτικό φωτορεπορτάζ μπορείτε να δείτε στο Tlife.gr