Breaking News

ΠΑΟΚ: Πέταξε την Μπενφίκα εκτός Champions League - Τα στιγμιότυπα του αγώνα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ πέταξε εκτός Champions League και την Μπενφίκα και πέρασε στα playoffs της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια αυτή τη φορά την Κρασνοντάρ στις 22 και 30 Σεπτεμβρίου, με φόντο του χρυσοφόρους ομίλους.

Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε με 2-1 το βράδυ της Τρίτης στην Τούμπα την ομάδα της Λισαβόνας, με το μπάτζετ των πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Το σκορ άνοιξε στο 63' με αυτογκόλ του Βερτόνχεν, ενώ στο 75' ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (που είχε αντικαταστήσει τον Πέλκα) έκανε το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ράφα Σίλβα.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ήταν σε εξαιρετική μέρα και σταμάτησε τις προσπάθειες των Πορτογάλων, οι οποίοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στην πολυπόθητη πρόκριση, με τον Γιαννούλη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (66' Α. Ζίβκοβιτς), Τζόλης (80' Τζόλης), Άκπομ (70' Σβιντέρσκι).

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζεζούς): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Βερτόνχεν, Γκριμάλδο, Πίζι, Βάιγκλ, Ταράμπτ (81' Ράφα Σίλβα), Έβερτον, Σεφέροβιτς (72' Βινίσιους), Πεντρίνιο (65' Νούνιες).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.