Breaking News

Παπαχαραλάμπους: «Είμαστε στη μετάβαση... Δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο είδος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «φλΕΡΤ», όπου μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στη ζωή της με τον σύζυγό της και, επίσης, ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη και τους δύο γιους της, εξέφρασε την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ μίλησε και για τη μητέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή.

Για τον κορονοϊό είπε: «Είμαστε στο μετέωρο βήμα. Δηλαδή έχουμε αλλάξει διαδρομή, αλλά το βήμα δεν έχει "κάτσει" ακόμα. Αισθάνομαι ότι είμαστε στη μετάβαση. Τώρα αν η μετάβαση αυτή θα είναι καλή δεν το ξέρω. Δεν σου κρύβω ότι δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο είδος. Πιστεύω ότι οι μεταβάσεις του συνήθως είναι προς το κακό. Ελπίζω να μάθουμε κάτι απ' αυτό, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη. Δεν βλέπω να συμβαίνει. Νομίζω το συμφέρον μας κοιτάμε και ο καθένας τον εαυτό του και αυτό το βλέπεις παντού γύρω σου. Ακόμα κι αυτή η παραφιλολογία το αν πρέπει να φοράμε μάσκες ή όχι... δεν βλέπω να οδηγούμαστε πολύ καλά, η ανθρωπότητα...».

Δείτε τη συνέντευξη.