Breaking News

Τα 20 αγόρια και κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM3 (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις πολύωρες auditions και το εντυπωσιακό ID Catwalk, στο επεισόδιο της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου οι 40 υποψήφιοι του GNTM, που ξεχώρισαν, δοκιμάστηκαν στη 2η φάση του bootcamp, που ήταν μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Αγόρια και κoρίτσια φόρεσαν λευκά μαγιό και κλήθηκαν να δείξουν την aισθησιακή τους πλευρά στην πισίνα, ποζάροντας για τον διακεκριμένο φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο.

Για πρώτη φορά οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα επί το έργον και να συνειδητοποιήσουν ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

Όπως και πέρσι (σ.σ. η Ελευθερία Καρναβά), έτσι και φέτος, ένας υποψήφιος, ο Κωνσταντίνος, κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 3.

Οι υπόλοιποι 39 υποψήφιοι ρίχτηκαν στη «μάχη» του Bootcamp και διεκδίκησαν τα 19 εισιτήρια που απέμειναν για το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στην τελική 20άδα του διαγωνισμού.

Βουτιές, σeξι πόζες και λάγvο βλέμμα επιστρατεύτηκαν για να αιχμαλωτίσουν τον φακό, σε ένα σετ με ανατροπές, που δεν το σταμάτησε ούτε η πρόσκαιρη μπόρα.

Στο ατμοσφαιρικό Green Mile, που ακολούθησε, η αγωνία κορυφώθηκε, με τις εκπλήξεις και τα συναισθήματα να εναλλάσσονται κάθε λεπτό.

Οι 20 παίκτες που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του GNTM 3:

Τα 10 αγόρια: Κωνσταντίνος (με Golden Pass), Ανδρέας, Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Έντουαρντ, Σήφης, Παναγιώτης Α., Δημοσθένης, Παναγιώτης Π. και Εμμάνουελ.

Τα 10 κoρίτσια: Χρύσα, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Ξένια, Μαρινέλα, Ρασέλ, Μαρία-Αγάπη, Παρασκευή, Ίρις και Λία.

Δείτε τη φωτογραφία. Το βίντεο με ολόκληρο το επεισόδιο 6 ΕΔΩ