Breaking News

Τα δάκρυα της Σοφίας Βογιατζάκη για την απώλεια της μητέρας της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η συνεργάτιδα της εκπομπής «Ευτυχείτε», Μαρία Ζώη, επισκέπτεται το σπίτι ενός γνωστού Έλληνα, προβλέποντας μελλοντικές εξελίξεις.

Η ψυχολόγος, ενορατική και αριθμολόγος αποκάλυψε το παρόν και το μέλλον της Σοφίας Βογιατζάκη, λέγοντας της πως το 2021 θα μπει ο έpωτας στη ζωή της.

Από την πλευρά της η γνωστή ηθοποιός συγκινήθηκε έντονα, όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της. «Είχα την τύχη να έχω ένα πολύ ωραίο και σταθερό οικογενειακό περιβάλλον. Στη μανούλα μου χρωστάω τα πάντα. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Ένας κολλητός μου, μου είχε πει ότι η αγάπη της για όλους ήταν τόσο αφοπλιστική, που δεν μπορούσες να μην την αγαπήσεις. Η μαμά μου με παρότρυνε να ασχοληθώ με το θέατρο, με πήγαινε σε παραστάσεις από 5 χρονών. Το αγαπούσε πολύ. Με πίστευε πολύ και μου έλεγε να κάνω αυτό που θέλω εγώ» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάιο η Σοφία Βογιατζάκη είχε εξομολογηθεί στο Dot: «Έχασα τη μαμά μου πρόσφατα, στις 23 Ιανουαρίου, τις μέρες που ακούστηκε το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Κίνα. Δεν το είπα, γιατί δεν μου αρέσει η δημοσιοποίηση τέτοιων θεμάτων. Και δεν της αξίζει κιόλας γιατί ήταν ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος... Μετά το θάνατο της μαμάς μου ερήμωσε το σπίτι. Είχα τη δουλειά μου και ξεχνιόμουν. Το δύσκολο ήταν όταν, λόγω καραντίνας, αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι».

Δειτε το βίντεο. Η αναφορά στη μητέρα της από το 3:15 και μετά.