Breaking News

Τάσος Νούσιας: «Ποιο το νόημα ένα παιδί να ασφυκτιά έξι ώρες στο σχολείο πίσω από μία μάσκα;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη σύζυγό του, τη συμμετοχή του στο «Έτερος Εγώ» και τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη χρήση μάσκας στα σχολεία, ενώ αποκάλυψε ότι πήγε στη διαδήλωση στο Σύνταγμα.

«Εγώ λέω να αφήσουμε τον κόσμο να ζήσει ελεύθερα με τη γνώση πια της χρήσης των μασκών και των αντισηπτικών. Μετράμε πλέον μισό χρόνο. Επίσης, τα μικρά παιδιά παίζουν στις αλάνες, αγκαλιάζονται και κυνηγιούνται. Ποιο το νόημα έξι ώρες μέσα στο σχολείο ένα παιδί να ασφυκτιά πίσω από μία μάσκα; Και ποιος μπορεί να βγάλει έξω αυτό το παιδί, το οποίο μπορεί να ασφυκτιά, μπορεί να έχει κρίση πανικού, μπορεί να έχει έλλειψη οξυγόνου και συγκέντρωσης απ' αυτό» είπε ο Τάσος Νούσιας.

Και πρόσθεσε: «Σαφώς και πήγα στη διαδήλωση στο Σύνταγμα γιατί δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πώς μπορεί αυτό το μέτρο να μπει σε ισχύ κι ένα εξάωρο ολόκληρο ένα παιδί να βρίσκεται κάτω από την πίεση μιας μάσκας».