Breaking News

Το άγχος της Δανάης Μπάρκα για την πρεμιέρα της εκπομπής και η συμβουλή της μητέρας της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η νέα εκπομπή «Πάμε Δανάη» θα κάνει πρεμιέρα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 10:00.

Στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης, παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια ομάδα από καινούργια πρόσωπα. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

H νεαρή ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου μίλησε στην κάμερα του «Έλα, Χαμογέλα» για την πρεμιέρα της εκπομπής της, αναφέροντας πως είναι πάρα πολύ αγχωμένη. Μεταξύ άλλων, είπε στον Γρηγόρη Μπάκα:

«Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει, να βρεθώ μπροστά στην κάμερα. Δεν έχω παίξει ούτε καν σε σίριαλ. Είναι κάτι καινούργιο και δύσκολο. 

Δεν περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα κάνω εκπομπή. Όταν έγινε η πρόταση, είπα μέσα μου: "Αν δεν ρισκάρεις, δεν υπάρχει ιστορία... Άρπαξε την ευκαιρία και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει". 

Η μητέρα μου όταν έμαθε την πρόταση ήταν συγκρατημένα χαρούμενη και το μόνο που μου είπε είναι: "Αν πάρεις απόφαση να το κάνεις, μην αλλάξεις τον εαυτό σου. Ο κόσμος θα ταυτιστεί με την αλήθεια σου, την ευαισθησία σου, το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό σου".»

Δείτε το βίντεο.