Breaking News

Το GNTM 3 κάνει πρεμιέρα απόψε στο Star (trailers+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 3ος κύκλος του GNTM είναι γεγονός και επιστρέφει στο Star σήμερα, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Star, αγόρια και κoρίτσια πλέον θα αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3!

Τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. Τα κoρίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας. Η κυριαρχία των κoριτσιών στα catwalks αμφισβητείται ισχυρά από τα αγόρια.

Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να υπερισχύσουν στα πιο απαιτητικά fashion concepts και να κατακτήσουν τον τίτλο του GNTM 3; 

Η  fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης και η διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, αναζητούν το απόλυτο GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!


Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3. Ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο Μέντορας του GNTM 3.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ. Με την εμπειρία και τις γνώσεις του, έρχεται στο GNTM 3 να βοηθήσει τα νέα μοντέλα του διαγωνισμού να φτάσουν στην κορυφή. Ως coach, σίγουρα ξέρει πώς να προετοιμάσει και να εμπνεύσει τα αγόρια και τα κoρίτσια, που έχουν το πείσμα και τη θέληση να διεκδικήσουν τη νίκη στο πιο απαιτητικό Greece's Next Top Model, που έχει γίνει μέχρι σήμερα.


Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model 3 συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Και το φετινό ερώτημα είναι: “Is it a boy or a girl?”.


Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
Executive Producer: Σάββας Βέλλας
Project Manager: Μάνος Βουράκης
Επιμέλεια εκπομπής: Ιωάννα Αδαμοπούλου
Creative Director: Genevieve Majari
Αρχισυνταξία: Ναυσικά Λαλιώτη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα
Σκηνογράφος Πλατό: Γιούλικα Βεκρή
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Φούρναρης