Breaking News

To Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε τι συνέβη με τη Σοφία Μουτίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show», όπου - μεταξύ άλλων - μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τoλμηρή και άκρως ανατρεπτική φωτογράφιση, στην οποία πόζαρε ως έγκυος...

Επίσης, εξήγησε πώς προέκυψε η «κόντρα» με τη Σοφία Μουτίδου σχετικά με τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς» και έδωσε ένα οριστικό τέλος στην τηλεοπτική «διαμάχη», αναφέροντας τους λόγους, που η ηθοποιός δε θα βρίσκεται στα νέα επεισόδια της σειράς. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ και θα συνεχίσω να τη συμπαθώ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και κάναμε μαζί - γιατί έβαλε το δικό της στοιχείο, αλλά κι εμείς μαζί γράψαμε με την Άννα - έναν φοβερό ρόλο που εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα της Σοφίας δυνατά. Η δασκάλα στο "Καφέ της Χαράς'. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε. Είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο, δεν υπήρχε στον τρίτο.  Το λέω γιατί τώρα κάποιοι θαυμαστές ή φίλοι της γράφουν "Καφέ χωρίς τη δασκάλα δεν γίνεται". Πώς δεν γίνεται; Γινόταν και τότε.

Αλλά, με μεγάλη χαρά, όταν ξαναβρεθήκαμε, της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε, όπως και έγινε. Της το εξήγησα, της το είπα και η ίδια μου εξήγησε ότι, εφόσον βρίσκεται σε μια καθημερινή εκπομπή, υπάρχουν αυτές οι δεσμεύσεις. Όταν πρέπει να φύγεις στη 1 από το γύρισμα και τελειώνεις στις 6... Μπορεί να έγιναν συζητήσεις με την παραγωγή οικονομικές και πράγματι να ζήτησε λεφτά, που δεν ήθελαν να της τα δώσουν. Αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου, δε θα φτιάξεις για έναν ηθοποιό όλο το πρόγραμμα των άλλων 19 βασικών ρόλων. Της εξήγησα ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στο επόμενο βήμα.

Δεν τη θυμάται αυτήν τη συζήτηση. Μπορεί να είναι κι έτσι. Έτσι θα είναι για να το λέει, εγώ όμως της εξηγώ κάτι που μοιάζει πολύ λογικό. Βρε παιδί μου δεν γίνεται, εφόσον είναι έτσι τα πράγματα. Τώρα, σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε, μου κάνει εντύπωση που θέλει να βγάλει προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη ή ανθρώπου, που ζήτησε πολλά λεφτά και δεν της τα έδωσαν. Αυτό εγώ το θεωρώ πρόκληση. Γιατί να θέλεις να το κάνεις σημαία αυτό; Για να δηλώσεις ότι εγώ πληρώνομαι πολύ; Μα σε αυτή την εποχή; Κι αυτό είναι πραγματικά κάτι το οποίο νομίζω πως είναι πιο προσωπικό.

Εγώ δεν παύω να λέω ότι την αγαπώ, την εκτιμώ και θα ήθελα να συνεργαστούμε ξανά, αλλά είναι ένα πρόβλημα, το οποίο το έβγαλε μόνη της. Με ρωτάνε και με ξαναρωτάνε έξω από το θέατρο. Μου την έχουν στήσει δυο - τρεις φορές κάμερες κλπ...».

Δείτε τη συνέντευξη.