Breaking News

UEFA Nations League: Σλοβενία - Ελλάδα 0-0 (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εθνική ποδοσφαίρου αγωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Σλοβενία, μετά από περίπου δέκα μήνες αναγκαστικής αποχής λόγω της πανδημίας, με σκοπό να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο που χάραξε στα τέλη του 2019, όταν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα European Qualifiers με τρεις συνεχείς νίκες. Αν και διατήρησε το αήττητο σερί της, έμεινε στη λευκή ισοπαλία.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, η Εθνική είχε μαχητικότητα, όπως και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, στον πρώτο της αγώνα για το νέο UEFA Nations League.

Σλοβενία: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μεβλία, Μπάλκοβετς, Ρεπ (52΄ Ζίβετς), Μπίγιολ (78΄ Κούτερ), Βέτριχ, Μπόχαρ, Βούκσιτς (61΄ Ζάιτς), Σποράρ.

Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης, Σβάρνας, Σιόβας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μπακασέτας, Μάνταλος (87΄ Μασούρας), Παυλίδης (76΄ Φούντας).

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, ισόπαλο ήταν και το άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου της League C του Nations League, το οποίο διεξήχθη στο "Ένιο Ταρντίνι" της Πάρμα: Μολδαβία - Κόσοβο 1-1.