Breaking News

Θοδωρής Αθερίδης: «Για ένα διάστημα το έκρυβα, είχα διπλή ζωή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε ανοιχτά για τη γνωριμία του με τη Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ.

Όπως προαναφέρθηκε, δήλωσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δε θα ήθελα ποτέ να χαλάσω το σπίτι μου, όμως, το έκανα. Όποιος με κρίνει, αν ερχόταν στη θέση μου τι θα έκανε; Εννοώντας τη Σμαράγδα (Καρύδη). Το θεωρούσα δυνατό επιχείρημα αυτό... Η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη».

Αναφερόμενος στο πώς δημοσιοποιήθηκε η σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και στην πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα, εξομολογήθηκε:

«Τελείως τυχαία το δημοσιοποίησα, δεν κατάλαβα τι έγινε. Ήρθε ο Πάνος ο Ζόγκας κι εκεί που μιλούσαμε δεν κατάλαβα ότι άρχισε η συνέντευξη και πήγε και το έγραψε. Δεν με πείραξε γιατί δεν ήταν πια κρυφό απέναντι στην Ελένη, δηλαδή το ήξερε. Δεν ήταν μεγάλη ζημιά, αλλά δεν είχα πάρει απόφαση να το δημοσιοποιήσω. Έχει μια χυδαιότητα όταν λες τα προσωπικά σου... είναι αισθητικό το ζήτημα.

Η σχέση μας δεν άλλαξε όταν έγινε γνωστή. Πιο πριν υπήρχε λόγος που δεν το έλεγα, γιατί για ένα διάστημα το έκρυβα, είχα διπλή ζωή. Για πολύ μεγάλο διάστημα δεν το είχαμε δημοσιοποιήσει ενώ δεν ήταν κρυφό. Δεν αισθάνομαι άβολα που το συζητάμε, αλλά άσχημα απέναντι στην πρώτη μου γυναίκα, γιατί είναι κάτι που την έχει εκθέσει».

Δείτε το βίντεο.