Breaking News

Γ. Αγγελόπουλος: «Ισχύει ότι μου έκαναν πρόταση για το Survivor» - Γ. Λιανός: «Αποφασίζουν ο ΣΚΑΪ και η Acun Media» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ισχύει ότι μου έχει γίνει μία πρώτη, διερευνητική πρόταση για το Survivor. Όχι σαν παίκτης, ούτε ως backstage. Έχει πολλούς ρόλους εκεί.. Μια κουβέντα κάναμε... Ήταν τηλεφωνική η κουβέντα, δεν έγινε μια μεγάλη κουβέντα για να πω κάτι, ούτε κάποια είδηση. Δεν ξέρω καν ακριβώς τι θέλουν» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο Survivor με τον Σάκη Τανιμανίδη, απάντησε στην Έλενα Πολυκάρπου:

«Να κάνουμε τι μαζί; Να παίξουμε μαζί; Να παρουσιάσουμε μαζί την εκπομπή; Δεν ξέρω, αυτό τώρα το ακούω και σαν ιδέα είναι καινούργιο, νομίζω. Όχι, δεν θα το έκανα... Σε καμία περίπτωση δεν θα βρισκόμουν στη θέση του Γιώργου Λιανού.

Με ρωτάς εάν θα πήγαινα να παρουσιάσω αυτό το project, που για μένα είναι κάτι που θέλει σκέψη και να το συμπαρουσιάσω με τον Σάκη, με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν έχω συνεργαστεί ποτέ. Σε αυτό το concept θεωρώ πως δεν θα το έκανα με τον οποιοδήποτε άνθρωπο, δεν είναι θέμα Σάκη. Είναι και λίγο περίεργο για μένα από παίκτης να πάω παρουσιαστής...

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας άνθρωπος, που στην παρουσίαση έχει ταυτίσει το όνομά του με το Survivor, λόγω του ό,τι έχει κάνει τρία projects. Οπότε εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα σε κάτι το οποίο πατάει σε ένα format, που ο κόσμος το έχει συνδυάσει με κάποια πράγματα. Δεν έχει να κάνει ούτε με τον Γιώργο, ούτε με τον Σάκη, ούτε με την παραγωγή...».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιανός είπε, μεταξύ άλλων, στο «Ευτυχείτε»: «Τις αποφάσεις θα τις πάρει ο σταθμός, ο ΣΚΑΪ μαζί με την Acun Media. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποφασίζω εγώ για το ποιος θα πάει στο Survivor. Αυτή είναι μια απόφαση που συνήθως μας ανακοινώνεται την τελευταία στιγμή».

Δείτε τα βίντεο.