Breaking News

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Αριστομένη Γιαννόπουλο: «Είμαστε απλά σε διάσταση... δεν μιλάμε καθόλου για διαζύγιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με γραπτή δήλωσή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τόνισε για την κατάσταση που βρίσκεται ο γάμος της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο: 

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι, υπάρχει καθημερινή επικοινωνία... απλά είχαμε κάποια θέματα, τα οποία μας έκαναν να πάρουμε το χρόνο μας και να σκεφτούμε... Είμαστε απλά σε διάσταση, κάναμε ένα διάλλειμα για να δούμε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα... δεν μιλάμε καθόλου για διαζύγιο...

Μένω σε δικό μου σπίτι μέχρι να περάσει ο καιρός και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Θεώρησα ότι είναι καλύτερο, επειδή η απόσταση σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δεις πόσο πραγματικά θέλεις τον άνθρωπό σου στη ζωή σου...».

Από την πλευρά του ο πλαστικός χειρούργος είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής: «Για προσωπικά θέματα δε συνηθίζω να μιλάω. Είναι μία κατάσταση πολύ προσωπική. Είναι όντως λίγο δυσάρεστη η κατάσταση. Είχαμε κάποια θέματα, όπως πολλά ζευγάρια και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλλειμα. Μένουμε ξεχωριστά αυτόν τον καιρό. Το μέλλον θα δείξει αν θα τα ξαναβρούμε...».