Breaking News

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για τη 12χρονη κόρη της που είναι ηθοποιός: «Tο μοναδικό άτομο στην οικογένεια με εισόδημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία ζει μόνιμα στη Σουηδία.

«Τώρα, που έχω πάρει κιλά με τον κορονοϊό, ευχαρίστως θα τα έχανα συμμετέχοντας σε μία εκπομπή τύπου "Dancing with the Stars" ή σε κάποια άλλη, που σε βάζει με το ζόρι να κάνεις γυμναστική» επισήμανε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, που δήλωσε ανοιχτή σε τηλεοπτικές προτάσεις.

Στη συνέχεια, είπε για την κόρη της: «Η κόρη μου πρωταγωνιστεί σε σειρά στη σουηδική τηλεόραση, αλλά και σε μία ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου, αλλά είναι πιο τολμηρή. Μου ανακοίνωσε πολύ νωρίς ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Στις 10 Μαρτίου η Μελίνα βρέθηκε με δύο άνεργους γονείς. Χτυπούσαν τα τηλέφωνα, αλλά μόνο για τη Μελίνα! Οπότε ήταν πολύ αστείο. Λέγαμε "Έχουμε παιδί 12 χρονών και είναι το μοναδικό άτομο στην οικογένεια που έχει εισόδημα;". Όταν την είδα να παίζει σε σίριαλ "έπαθα". Με εντυπωσιάζει το πόσο πειθαρχημένη και αφοσιωμένη είναι τόσο νωρίς στη ζωή της».