Breaking News

Α. Γεωργούλης: «Υπάρχει δόλος πίσω από το μοντάρισμα της συνέντευξής μου» - Η απάντηση του Β. Περρή (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Μικροσκόπιο» του Μάκη Θεοδόση στο BLV Radio, στην οποία αναφέρθηκε στο θέμα του μισθού του ως ευρωβουλευτή.

«Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό ανεξαρτήτως τη δουλειά που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20.000 ευρώ. Αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία. Τώρα ο αριθμός αυτός έχει γίνει 25.000 ευρώ, που αφορούν τα έξοδα του γραφείου, που αν δεν γίνουν, πρέπει να δοθούν πίσω» είπε ο ηθοποιός, παρουσιαστής και ευρωβουλευτής.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης, στην οποία εξήγησε ότι ο μισθός είναι κάτω από 9 χιλιάδες ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα έχουν να κάνουν με έξοδα για συνεργάτες, γραφεία κλπ. και επιστρέφονται αν δεν χρησιμοποιηθούν.

«Σου δίνουν αυτό το κονδύλι να το διαχειριστείς. Σε ελέγχουν για το πώς το χρησιμοποιείς. Ο μισθός του ευρωβουλευτή είναι μονοψήφιος στο πρώτο ψηφίο, αλλά δεν είναι 9, τα χρήματα είναι λιγότερα και πληρώνουμε και φόρους» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε πως ο σταθμός (σ.σ. το Πρωινό του ΑΝΤ1), όπου πέρσι τον εκθείαζαν, παραποίησε τη συνέντευξη. Επίσης, πρόσθεσε πως είπαν πολλά ψέματα και ότι υπάρχει δόλος πίσω από το μοντάρισμα της συνέντευξής του.

Λίγο μετά, ο Βαγγέλης Περρής απάντησε στο Πρωινό: «Ο κ. Γεωργούλης αναφέρθηκε στην εκπομπή και σε μένα προσωπικά και δε θέλω να πω τίποτα. Επειδή συναισθάνομαι τη θέση του, την κατάστασή του, τη μάνα του, την οικογένειά του, τους ψηφοφόρους του, δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον κ. Γεωργούλη γιατί ό,τι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, ό,τι ήταν να γραφτεί, έχει γραφτεί. Απλώς θέλω να του υπενθυμίσω ότι έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής και σαν ευρωβουλευτής περιμένω να αρχίσει άλλο πόλεμο και όχι με τα πρωινάδικα. Αυτό σαν ευχή να επιστρέψουμε στις ρίζες κι αν δεν το κάνει ο ίδιος, τουλάχιστον να υπάρχει κάποιος, που να του υπενθυμίσει το λόγο που παίρνει 25.000, όπως μας είπε χθες».

Δείτε τα βίντεο.