Breaking News

Αποκαλυπτικό flashback από τον Χάρη Ρώμα: «Τη Τζόυς Ευείδη δεν την ήθελα στους Μεν και Δεν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σ' ένα μοναδικό flashback στην εκπομπή Dot, με άφθονο παρασκήνιο από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές της καριέρας του, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τις σειρές: «Σκληρά Καρύδια», «Οι Μεν και οι Δεν», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Το Καφέ της Χαράς» και «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για τη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν»: «Οι Μεν και οι Δεν είναι η πιο σημαντική μου δουλειά στην ιδιωτική τηλεόραση. Τη Τζόυς Ευείδη δεν την ήθελα. Την είχα δει στο Ρετιρέ και μου φαινόταν κάπως μπανάλ. Δεν μου πολυάρεσε η περίπτωσή της ώσπου ήρθε σπίτι μου και καταλήξαμε μετά από ώρες, στις 3 τα ξημερώματα, να καθόμαστε στο πάτωμα και να πίνουμε».

Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Επίσης, πάντα θα "εκβιάζω" το Στέλιο Μάινα, που κάνει όλη αυτή τη σοβαρή καριέρα στο δραματικό ρεπερτόριο, γιατί έχω κρατήσει το πασχαλινό επεισόδιο, όπου εγώ είμαι ντυμένος λαγός κι εκείνος κοτόπουλο!».

Για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είπε: «Η Ελένη (Ράντου) με τον δικό της τρόπο μου έμαθε πράγματα τα οποία δεν ήξερα, ούτε τα είχαμε συζητήσει σε όλο το παρελθόν μας. Κι έτσι έμαθα κι εγώ, βλέποντας το δικό σας flashback, τη δική σας εκπομπή, ότι όταν επρόκειτο να το κάνουμε, την είχαν πιάσει παράγοντες σταθμών και του ΑΝΤ1 - δε θα πω τα ονόματα, η τάδε και ο τάδε αναφέρει η Ελένη - και της είπαν "Είσαι με τα καλά σου; Θα κάνεις αυτό το σίριαλ; Πού πας; Γιατί το κάνεις αυτό;". Όταν το είδα, σκεφτόμουν "Αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που χρόνια κονομάνε απ' αυτή τη δουλειά, ήξεραν τι τους γίνεται;". Γιατί μιλάγανε για τη μεγαλύτερη διαχρονική επιτυχία που έχει γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Η σειρά μου έφτιαξε τη ζωή από όλες τις μεριές. Με έκανε πιο γνωστό με μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογών και πιο πλούσιο».

Δείτε το βίντεο.