Breaking News

Άρης Σοϊλέδης: «Δεν έχω κανένα σύμπτωμα - Δεν ξέρω πώς κόλλησα κορονοϊό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Άρης Σοϊλέδης, που αγωνίζεται στη Ρουμανία με τα χρώματα της Στεάουα Βουκουρεστίου, είναι μεταξύ των τελευταίων που μολύνθηκε από τον κορονοϊό, από τα 40 μέλη της αποστολής της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής είπε στην εκπομπή Happy Day:

«Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είμαι απ' τους τυχερούς, δεν έχω νιώσει τίποτα, oύτε πυρετό, ούτε αλλοίωση της γεύσης, ούτε πονοκέφαλο, ούτε το λαιμό μου. Τίποτα απολύτως. Είμαι εντελώς ασυμπτωματικός.

Κάθε εβδομάδα κάνουμε το καθιερωμένο τεστ με την ομάδα. Ήμουν εγώ κι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές από την ομάδα, που δεν είχαμε κολλήσει. Δυστυχώς το πέρασε όλη η ομάδα, ακόμα και οι γιατροί, οι φυσικοθεραπευτές και το προπονητικό τιμ.

Εκείνη την εβδομάδα παίζαμε στην Ευρώπη και απουσίαζαν 14 παίκτες. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς με παιδιά από τη δεύτερη ομάδα...

Εγώ δεν ξέρω πώς το κόλλησα, γιατί βρισκόμουν συνεχώς μέσα στο σπίτι. Έκανα μόνο τις προπονήσεις μου και επέστρεφα στο σπίτι. Μπορεί να κόλλησα από κάποιο αντικείμενο που έπιασα στο προπονητικό κέντρο... Δεν ξέρω...».

Δείτε όσα είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.