Breaking News

Aurora Marion: Η κόρη του Κώστα Αρζόγλου «αποκαλύπτεται» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ορόρα Μάριον (Aurora Marion) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή φλΕΡΤ, όπου μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και τη σχέση της με τον πατέρα της, τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου.

Η 34χρονη ηθοποιός είναι καρπός του έpωτα του Κώστα Αρζόγλου με τη Βελγίδα ηθοποιό Estelle Marion.

Η Ορόρα μεγάλωσε με τη μητέρα της στο Βέλγιο, ωστόσο ερχόταν από τριών ετών στην Ελλάδα για να συναντήσει τον πατέρα της, όπως είπε στη Νάντια Κοντογεώργη.

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός συμμετέχει στο "Good People" του Αμερικάνου συγγραφέα David Lindsay-Abaire, που έρχεται από τις 30 Οκτωβρίου 2020 στη σκηνή του θεάτρου Αποθήκη, σε σκηνοθεσία από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Σύμφωνα με τη wikipedia, άρχισε να εργάζεται στο θέατρο, ενώ έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην ταινία "Almayer's Folly" (2011), με την οποία κέρδισε υποψηφιότητα για το βραβείο Magritte στην κατηγορία της πιο πολλά υποσχόμενης νέας ηθοποιού.

Αργότερα έπαιξε στην ταινία "A Wedding" (Noces), η οποία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο του 2016. Στα Magritte Awards η ταινία έλαβε οκτώ υποψηφιότητες και κέρδισε τις δύο, ανάμεσά τους το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου που πήρε η Ορόρα.

To 2020 έπαιξε στο επεισόδιο "Spyfall, Part Two" της σειράς "Doctor Who".

Φιλμογραφία

2011: Almayer's Folly
2012: The Capsule
2016: The Airport
2016: A Wedding
2017: Success Story
2019: Back Held Hands

Δείτε τη συνέντευξη.