Breaking News

Big Brother: Ο ΣΚΑΪ διαψεύδει τις φήμες για κρούσμα κορονοϊού

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Τετάρτης έγινε λόγος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι καταγράφηκαν κρούσματα κορονοϊού στο Big Brother...

Ο Γρηγόρης Μελάς μίλησε με στέλεχος του ΣΚΑΪ, το οποίο - μεταξύ άλλων - δήλωσε πως έως τώρα, από τα τεστ που έχουν γίνει, δεν έχει προκύψει κανένα θετικό δείγμα σε εργαζόμενο της παραγωγής. Σε ερώτηση για το πώς... προέκυψαν αυτές οι φήμες δήλωσε πως δεν μπορεί να γνωρίζει, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα έβαζαν σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων και τηρούν τους προβλεπόμενους και απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες. 

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι το όποιο θετικό κρούσμα δεν έχει να κάνει με το σπίτι του Big Brother και όσους εμπλέκονται από την παραγωγή με αυτό, αλλά μόνο με το live της Παρασκευής, τονίζοντάς ότι το live του ριάλιτι είναι έτσι διαμορφωμένο που βγαίνει στον αέρα και μόνο με τρία πρόσωπα.

Σε ερώτησή για το τι θα γίνει αυτή την Παρασκευή, απάντησε ότι, αφού έως τώρα δεν έχουν εξακριβωμένο κρούσμα, προχωρούν κανονικά, αλλά όλα θα κριθούν από το τι θα δείξουν εκ νέου τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού των συντελεστών και πάντα κατόπιν των οδηγιών των ειδικών θα διαμορφωθεί ανάλογα.