Breaking News

Big Brother - Χριστίνα Ορφανίδου σε Παναγιώτη Βαρουξή: «Γεια σου, με λένε κάρμα!» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρησή του από το σπίτι του Big Brother, o Παναγιώτης Βαρουξής εμφανίστηκε στο πλατό και έκανε τις πρώτες δηλώσεις.

Στο live της Παρασκευής ήταν καλεσμένη και η Χριστίνα Ορφανίδου, που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα. Οι δυο τους είχαν έρθει κοντά, ωστόσο έληξαν τη σχέση του πριν την αποχώρηση της Χριστίνας. Τότε ο Παναγιώτης είχε πανηγυρίσει έντονα την παραμονή του, καθώς ήταν υποψήφιος, κίνηση που σχολάστηκε στα social media και σε εκπομπές.

Στο πλατό ο Παναγιώτης εξέφρασε τη λύπη του που έμεινε μόνος του στο σπίτι ο αδερφός του Χρήστος, που ήταν επίσης υποψήφιος, ενώ τόνισε:

«Έγινε αυτό που φοβόμουν, ότι ο κόσμος δεν θα μπορούσε να στηρίξει και τους δύο, εμένα και τον αδερφό μου...».

«Αυτό λες να ήταν;» τον ρώτησε η Χριστίνα, με τον Παναγιώτη να της λέει: «Πιστεύεις ότι έχω κάνει κάπου λάθος; Θα το δούμε...».

«Γεια σου, με λένε κάρμα!» του είπε η Χριστίνα και του έδωσε το χέρι της για χειραψία. «Μπορεί να είναι και αυτό» αρκέστηκε να πει ο Παναγιώτης.

«Θα μπορούσα να πανηγυρίσω έξαλλα για να καταλάβεις πώς ένωσα» του είπε, με τον ίδιο να σημειώνει ότι της είχε ζητήσει συγγνώμη τις προηγούμενες μέρες στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Δείτε το βίντεο.