Breaking News

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Η φωτογραφία τους που προκάλεσε την αντίδραση μιας γυναικείας οργάνωσης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο γιος του David Beckham, ο 21χρονος Brooklyn και η αρραβωνιαστικιά του, η 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Nicola Peltz, διασκέδασαν, απολαμβάνοντας το πότο τους, ενώ μοιράστηκαν και φωτογραφίες με τους followers τους...

Μεταξύ των φωτογραφιών, που ανέβασε η Nicola Peltz στο Instagram, η μία τη δείχνει να την πιάνει από το λαιμό ο Brooklyn, ο οποίος σχολίασε «My amazing girl».

Η πόζα προφανώς τραβήχτηκε με χιούμορ, ωστόσο προκάλεσε την αντίδραση μιας οργάνωσης για τα δικαιώματα της γυναίκας (KWRO Women's Rights Organisation).


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ιδρύτρια της οργάνωσης Dianna Nammi είπε ότι ήταν «αηδιαστικό» που μοιράστηκαν διαδικτυακά τη φωτογραφία, τονίζοντας ότι είναι λάθος να μετατρέπουν σε αστείο ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η ενδοοικογενειακή βία. Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Μια οργάνωση όπως η δική μας, έχει δει τόσες πολλές γυναίκες να γίνονται θύματα βίας, ενδοοικογενειακής βίας και καταναγκαστικού γάμου και έχουν στραγγαλιστεί από την οικογένειά τους ή έχουν σκοτωθεί από συζύγους, συντρόφους ή φίλους.

Μιλάμε λοιπόν για την πραγματική ζωή. Ακόμα κι αν είναι αστείο, είναι αηδιαστικό κατά τη γνώμη μου. Νομίζω ότι πρέπει να απαγορευτεί από το Instagram αυτού του είδους η φωτογραφία. Είναι αρκετά ώριμος για να ξέρει ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και νομίζω ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ανοιχτά και να πει στους ανθρώπους ότι έκανε τεράστιο λάθος.

Μιλάμε για ζωντανούς ανθρώπους, δεν είναι κούκλα να παίζεις. Νομίζω ότι  στέλνει ένα πολύ λάθος μήνυμα, ένα πολύ επικίνδυνο μήνυμα, ειδικά στους νέους.

Πρόκειται για έναν ενήλικα άντρα που αναφέρεται στη φίλη του, η οποία σίγουρα δεν πρέπει να το αποδεχτεί. Τους παροτρύνω να δημοσιεύσουν ένα μήνυμα συγγνώμης στο Instagram και στο Twitter και παντού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την παράβασή τους.

Άνθρωποι σαν κι εμάς αγωνιζόμαστε καθημερινά, μιλώντας στα σχολεία, προσπαθώντας να ενημερώσουμε τους ανθρώπους για τα θέματα της ενδοοικογενειακής βίας και πώς να έχουν μια υγιή σχέση.

Νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να μάθει πώς να αντιμετωπίζει τις γυναίκες. Πρέπει να πάει σε μαθήματα υγειούς εκπαίδευσης σχέσεων και να μάθει πώς να ενεργεί ως υπεύθυνος άνθρωπος».