Breaking News

Δελαπόρτας: «H Αλίκη έβαλε τα κλάματα και είπε ότι είναι δυστυχισμένη - Η Τζένη έφυγε με μια πληγή μέσα της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως κάθε Παρασκευή, το «Ευτυχείτε» παρουσίασε τη νέα στήλη, που έχει ενσωματώσει τη φετινή σεζόν, το «πιτζάμα party», όπου ο Νίκος Γεωργιάδης επισκέπτεται - ως φιλοξενούμενος - celebrities στο σπίτι τους,  για ένα βράδυ.

Ο Μάκης Δελαπόρτας έδειξε τον μουσικό θησαυρό του με κινηματογραφικά τραγούδια και αποκάλυψε ιστορίες για μεγάλους πρωταγωνιστές, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τη Τζένη Καρέζη. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Το Ρετιρέ, που ήταν μια πολύ γλυκιά περίοδος της ζωής μου, ήταν ταυτισμένο και με την πιο άσχημη περίοδο της ζωής μου. Δύο - τρεις μήνες μετά, αφότου ξεκίνησα τα γυρίσματα, πέθανε ο πατέρας μου ξαφνικά, την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο πατέρας μου δεν συμφωνούσε στο να ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά, με είχε διώξει από το σπίτι. Τελικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε τηλέφωνο τον πατέρα μου, ώστε να με αφήσει να παίξω στο θέατρο. Ο πατέρας μου ήρθε να με δει στο θέατρο κι εκεί τελείωσε το θέμα.

Η Τζένη Καρέζη έφυγε με μια πληγή μέσα της, δεν είχε καμία σχέση με τον πατέρα της από τη στιγμή που του ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός... Δεν της ξαναμίλησε ποτέ, ήταν πολύ αυστηρός. Χώρισε τη μητέρα της, έφυγε από το σπίτι και δεν την ξαναείδε ποτέ. 

Όταν ήσουν φίλος της Βουγιουκλάκη, δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους άλλους. Κι αυτό το εννοώ και για τον Παπαμιχαήλ. Με τον Παπαμιχαήλ δεθήκαμε όταν πια η Αλίκη έφυγε από τη ζωή. Η τελευταία φορά, που τους έφερα εγώ σε μια επαφή, ήταν ένας δίσκος που είχα επιμεληθεί τότε, το "Αλίκη μου, Δημήτρη μου". Όταν πήγα σπίτι και βρήκα τον Παπαμιχαήλ και του είπα ότι θέλω να κάνουμε ένα δίσκο με τα ντουέτα σας και ότι ο τίτλος θα είναι "Αλίκη μου, Δημήτρη μου", μου είπε "Να, για ακόμα μία φορά τη φίλη σου βάζεις μπροστά, εγώ δεύτερος". Ο δεύτερος γάμος του ήταν με μια υπέροχη γυναίκα, που έγινε φίλη με την Αλίκη. Αυτό εκνεύριζε τον Παπαμιχαήλ.

Η Αλίκη "έφυγε" ως... αγία. Έγινε θρύλος, μύθος. Ένα βράδυ είχε βάλει τα κλάματα μπροστά μου και είχε πει ότι είναι δυστυχισμένη. Της είπα "Δεν γίνεται να το λες αυτό, όταν όλη η Ελλάδα σε αγαπάει, σε λατρεύει". Και μου απάντησε "Η Ελλάδα είναι έξω απ' αυτό το δωμάτιο, εδώ μέσα εγώ είμαι μόνη μου". Εκείνη την εποχή δεν είχε σχέση. Ήταν εξαρτημένη από τις σχέσεις. Η Αλίκη δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς σχέση».