Breaking News

Έλενα Χριστοπούλου για δικαστική διαμάχη με Πάνο Καλλίτση: «Θέλω να μιλήσω για έναν και μοναδικό λόγο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» φιλοξενήθηκε την Τετάρτη η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είπε - μεταξύ άλλων - για τη γνωστή δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση:

«Την προηγούμενη εβδομάδα στείλαμε ένα Δελτίο Τύπου η καθεμία ξεχωριστά - η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαρία Ηλιάκη κι εγώ - για να πούμε τη θέση μας και τη στάση μας. Είναι οι δύο φίλες μου, που έχουν πει την αλήθεια γι' αυτήν την ιστορία.

Έχουμε μπλέξει σε έναν κυκεώνα. Εγώ θέλω να μιλήσω για έναν και μοναδικό λόγο: Όποιος ζει μια ζωή που δεν θέλει να ζήσει για τους δικούς του λόγους κι έχει κάνει λάθος επιλογές, να μη φοβάται και να τολμάει, να πολεμάει για να κερδίσει. 

Μέσα από μένα και τη δική μου περίπτωση - με όλα τα λάθη και τα σωστά που είναι δικά μου και δεν θα βγω να τα κοινοποιήσω σε κανένα κανάλι, όπως κάνουν άλλες πλευρές -, θέλω να πω να πατάμε στα πόδια μας και να μη φοβόμαστε γιατί η αλήθεια στο τέλος έχει τη θέση της.

Είναι πράγματα που ανοιγοκλείνουν εδώ και 3,5 χρόνια σχεδόν. Δεν αξίζει τον κόπο... Να βλέπω δημοσιεύματα και συνεντεύξεις ανθρώπων να λένε ιστορίες είναι ντροπή. Εγώ δεν πήγα ποτέ στα κανάλια να πω "Γεια σας, θέλω να μιλήσω". Απευθύνθηκα στους αρμόδιους...

Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που αγαπώ, που με στηρίζουν και είναι δίπλα μου με ύψος και ήθος... ».

Δείτε όσα είπε στο Νίκο Μουτσινά.