Breaking News

ELIF: Επεισόδια 689 - 690, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 8/10/20 - Επεισόδιο 689: Ο Ταρίκ απειλεί τη Βιλντάν και εκείνη του εξηγεί τι συνέβη. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και την πιέζει να φύγει. Η Βιλντάν όμως τον απειλεί με τη σειρά της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος. Φεύγοντας της λέει πως αν κάνει ένα λάθος ακόμη, θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν πιστεύει πως ο Ταρίκ ενδιαφέρεται τόσο για την Ελίφ επειδή είναι παιδί του. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Ταρίκ επειδή περίμενε πως θα ερχόταν την επόμενη μέρα. Ο Κερέμ πιστεύει πως ο Κερέμ δυσαρεστήθηκε με την άφιξη του. Αν και ο Κερέμ δεν έχει καμία φιλοδοξία σχετικά με την εταιρία ο Ταρίκ πιστεύει πως ο νεαρός θέλει να τον διώξει από πρόεδρο. Μιας και ο Κερέμ είναι ο μοναδικός γιος της Ματσιντέ και εκείνος απλά ο άντρας της κόρης της, είναι σίγουρος πως σύντομα θα προσπαθήσουν να τον απομακρύνουν από την εταιρία. Η ιδέα αυτή του έχει γίνει εμμονή.

Η Ρεϊχάν πέφτει πάνω στην Χουμεϊρά στο διάδρομο και της πέφτει το ψωμί από τα χέρια. Τρομοκρατημένη πιστεύει πως η Χουμεϊρά θα της βάλει τις φωνές αλλά εκείνη της συμπεριφέρεται καλά. Η Ρεϊχάν δεν το περίμενε. Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνος είναι έξαλλος με την κατάσταση με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπος. Τώρα πια η Ελίφ κυκλοφορεί ελεύθερα στο σπίτι και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Η Ματσιντέ δεν έχει καταλάβει ότι είναι η Ελίφ, που αναζητά αλλά παρόλαυτά η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί από στιγμή σε στιγμή. Αρνείται να κατέβει για δείπνο και η στάση του δυσαρεστεί τη Ματσιντέ. Μετά τον καυγά της με τον Ταρίκ, η Χουμεϊρά γίνεται πάλι δύστροπη και βάζει τις φωνές στη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν σοκάρεται. Η Ματσιντέ δίνει οδηγίες στη Βιλντάν να πάει και να ψωνίσει για την Ελίφ ρούχα και ένα καινούριο κρεββάτι. Η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι εκνευρίζει τη Χουμεϊρά και βάζει τις φωνές στο κoριτσάκι.

Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά της κόρης της έχει να κάνει με τα προβλήματα του γάμου της. Η Χουμεϊρά το αρνείται και προστατεύει για άλλη μια φορά τον άντρα της. Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ εξακολουθεί να συμπεριφέρεται εχθρικά στη Χουμεϊρά και εκείνη νιώθει δυστυχισμένη. Ο Ταρίκ δεν δίνει καμία σημασία στα παράπονά της και πηγαίνει στη δουλειά του. Η Μπιρτσέ καταλαβαίνει πως η συνεργασία της με τον Γιουνούς θα είναι προβληματική. Η Ρεϊχάν φτιάχνει κουλουράκια και πηγαίνει μερικά στην Ελίφ αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και παίρνει εκείνη το πιάτο. Η Βιλντάν έχει εκνευριστεί με τη Ρεϊχάν επειδή μπλέκεται συνεχώς στα πόδια της. Αντί να δώσει τα κουλουράκια στην Ελίφ, τα πετάει τα σκουπίδια...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 689, 4ος Κύκλος)

Παρασκευή 9/10/20 - Επεισόδιο 690: 
Ο Ταρίκ είναι θυμωμένος με τους πάντες και τα πάντα. Πιστεύει ότι ο Κερέμ θέλει τη θέση του ενώ και η ύπαρξη της Ελίφ είναι ένα ακόμη πρόβλημα. Μια όμορφη, νεαρή κοπέλα, που περιμένει να τον δει, η Ράνα, τον κάνει να ξεχάσει τα προβλήματά του προσωρινά. Η Ρεϊχάν ρωτάει τη Βιλντάν αν άρεσαν στην Ελίφ τα κουλουράκια και εκείνη της λέει ψέματα πως της άρεσαν αλλά της ζητάει να μην της μαγειρέψει κάτι ξανά. Η Ρεϊχάν δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της Βιλντάν. Η Χουμεϊρά τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει και γίνεται έξαλλη. Κάθε μέρα νιώθει πιο δυστυχισμένη γιατί ο Ταρίκ της συμπεριφέρεται απαίσια. Η Γιλντίζ εξηγεί στη Ρεϊχάν πως η Ματσιντέ δεν ήθελε ποτέ για γαμπρό της τον Ταρίκ και η Χουμεϊρά πάλεψε για να τον επιβάλλει στην οικογένειά της.

Η Ιντζί μιλάει στην Τουλάι για την Ελίφ και εκείνη νιώθει άσχημα. Δεν ξέρει πως να της πει πως από το ατύχημα εκείνη ήταν η μόνη που επέζησε. Η Παρλά, ο Κερέμ και οι φίλοι τους συζητάνε να οργανώσουν ένα πάρτι στην πισίνα στην έπαυλη της Ματσιντέ. Η Παρλά θυμάται το προηγούμενο πάρτι και σχολιάζει υποτιμητικά το περιστατικό με τη Ρεϊχάν και την τούρτα. Ο Κερέμ εκνευρίζεται από τον τρόπο που μιλάνε για τη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχαν τους σερβίρει τσάι και οι φίλοι του Κερέμ ξαφνιάζονται όταν διαπιστώνουν πως η κοπέλα εξακολουθεί να εργάζεται για την οικογένεια. Ο Κερέμ προφασίζεται πως έχει πονοκέφαλο και αφήνει μόνους τους φίλους του. Δεν τους μοιάζει καθώς δεν του αρέσει ο υπεροπτικός τρόπος, που μιλάνε και συμπεριφέρονται.

Η Παρλά θυμώνει με τον τρόπο, που ο Κερέμ προστατεύει τη Ρεϊχάν. Η Βιλντάν αναγκάζει την Ελίφ να κάνει δουλειές. Της δίνει ρούχα να σιδερώσει και να ράψει. Η Ελίφ πληγώνει το δάχτυλο της με τη βελόνα και θυμάται τις ωραίες μέρες, που έπαιζε με την Ιντζί. Η Μπιρτσέ ακολουθεί τον Γιουνούς σε όλη την εταιρία. Θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να του αποδείξει πόσο σκληρά δουλεύει. Ο Ταρίκ δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ράνα. Η Παρλά μιλάει ξανά στον Κερέμ για τη Ρεϊχάν και εκείνος της λέει πως έπρεπε να της φερθεί πιο ευγενικά στο πάρτι. Η Παρλά δεν καταλαβαίνει γιατί την προστατεύει. Θεωρεί πως η Ρεϊχάν πρέπει να απολυθεί και ο Κερέμ διαφωνεί μαζί της...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ